Un autobús connectarà el poble i totes les platges de Moncofa cada dijous i dissabte durant juliol i agost

foto busÀUDIO| L'alcalde de Moncofa, Wences Alós, ens conta tots els detalls en l'entrevista. Punxa i escolta'l.

bus platges moncofa horari 2018L'ajuntament de Moncofa, posarà en marxa des de dijous que ve la línia “Platges de Moncofa”, amb la finalitat de donar el millor servei de transport als veïns i estiuejants. Així, l'Ajuntament de Moncofa implementa una millora en el recorregut de l'autobús municipal que connecta les platges i el municipi durant els mesos d'estiu.

El nou itinerari, en funcionament a partir del 5 de juliol fins a l'1 de setembre, recorrerà des de la plaça l´Estanyol, amb parades en Camí Cabres, Ramón y Cajal, Ermita, av. Mare Nostrum, Camí Serratella 91, Ermita, Escorxador, Camí Cabres, plaça Estanyol.

La línia que donarà servei els dijous i dissabtes facilitarà el desplaçament durant aquests dos dies aprofitant els dies de mercat municipal en el poble i en la platja i, a causa del creixement de la platja de Moncofa, ha tingut molt bona acceptació des que es va engegar en 2016.

Per a l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls aquesta línia de transport públic "ha tingut molt bon acolliment pels residents de les zones de l'Estanyol i Camí Cabres des que es va engegar fa dos anys, però també existeix una important demanda entre els residents de les platges de Pedra Roja i Masbó que necessiten desplaçar-se al centre de la platja o al poble i per açò hem realitzat aquesta ampliació”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació