El científic de Moncofa Avel.lí Corma Canós rebrà l'Alta Distinció de la província de Castelló

Corma Canos Avelino CLR2 CopyEl president de la Diputació, Javier Moliner, ha anunciat quen el científic de Moncofa, Avel.lí Corma Canós rebrà l'Alta Distinció de la Província que es concedirà en la tercera edició del Dia de la Província que se celebrarà el dissabte 18 de març. Moliner ha destacat que “no podia haver-hi millor elecció, un químic i investigador de Moncofa que ha invertit tot el seu talent a oferir solucions per a un món millor, més sostenible i amb millors coneixements que transferir a la futures generacions”.

Corma, tal com ha enumerat el president del Govern Provincial, “ha rebut alguns dels premis més importants del món en recerca científica com el Príncep d'Astúries, el Jaume I o l'atorgat per la Royal Society de Londres. Li faltava el reconeixement de la seua terra, el de la seua gent i el que tanca el cicle de tota una vida dedicat a la seua passió, la búsqueda del coneixement”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació