Moncofa ja acumula enguany 572.000 euros per sentències urbanístiques del passat

Wences Alos 5 7 19ÀUDIO| Ens conta tots els detalls l'alcalde, Wernces Alòs. També avança la convocatòria de la Junta de Portaveus i algun apunt del proper plenari.

COMUNICAT AJUNTAMENT DE MONCOFA

Una nova sentència, derivada de processos l'origen dels quals tenen en el boom urbanístic, ha recaigut sobre les arques municipals de Moncofa. I amb aquesta ja són 4 les sentències en contra i que en enguany complicaran la situació economia d'aquesta població de la Plana Baixa.

Recordem que si bé fins enguany tots els procediments en contra s'havien salvat majoritàriament a favor d'ajuntament enguany no obstant això ja són 4 les sentències en contra. L'empresa urbanitzadora del PAI Riuet ha guanyat un judici pel qual es condemna a l'ajuntament a pagar més de 230.000 euros, l'empresa constructora de la ronda un altre per uns 30.000 i un altre per 220.000 euros al qual caldria afegir est ultime, a favor de l'empresa urbanitzadora del PAI Belcaire Nord.La sentència imposa a la corporació l'abonament de 90.285,51 havent sigut només estimada en part, la qual cosa fa que l'import de les 4 sentències desfavorables a l'ajuntament aconseguisca ja els 572.295,68 euros.

L'Ajuntament de Moncofa ha tingut nombrosos plets derivats de, segons el seu alcalde, “la nefasta gestió urbanística realitzada pels socialistes en el passat” que “no solament va deixar a un poble endeutat fins als topalls sinó amb una deficiència crònica d'inversions, obligacions signades milionàries i sentències, com aquestes, que comprometen l'economia del nostre municipi”. Entre els procediments ja resolts, a favor de l'ajuntament, recordar el dictamine en contra urbanitzador del PAI Belcaire Sud que reclamava 22 milions d'euros a l'ajuntament.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació