El govern de Moncofa portarà a plenari els pressupostos en març al contar en els recolçaments necessaris

junta portaveusjpgL’equip de govern popular en l’Ajuntament de Moncofa portarà els pressupostos de 2017 a un ple extraordinari que es realitzarà la primera quinzena del mes de març. Segons el comunicat remés des de l'equip de govern,s'han aconseguit els suports suficients per a traure endavant els pressupostos d’enguany.  

En el comunicat emés s'afirma també que no ha sigut una negociació fàcil, com tampoc ho va ser la dels pressupostos de l’any passat, encara que finalment eixiren avant per unanimitat.

Els pressupostos que l’alcalde de la localitat espera aprovar introdueixen el 90% de les propostes que s’han traslladat des de l’oposició, algunes d’elles amb la creació de noves partides i altres amb increments en partides ja existents. “Però totes elles tenen un reflex econòmic en pressupostos, no es tracta de simples promeses sinó que estan quantificades i pactades amb tots els grups”, assegura l’alcalde Wences Alós.

S'han introduït les nombroses propostes del PSOE així com les de Compromís i Ciutadans i, fins i tot, es variaran les bases perquè existisca un major control per part del Ple de les modificacions pressupostàries.

Un pressupost real de 9 milions d'euros que se centra en el caràcter social i la inversió

El pressupost de Moncofa aconsegueix els 12 milions d'euros, encara que si es descompten les obres pendents de distints PAI es queden en 9. D'estos 9 milions destaquen, segons l'alcalde Popular, les partides socials que són la nostra principal preocupació “ja que entre el foment de l'ocupació (500.000 €) i els Serveis Socials (155.000 €) sumen el 655.000 euros”.

L'altre plat fort dels pressupostos a Moncofa són les inversions, que sumen 850.000 euros. Nombroses partides xicotetes que se sumen a altres partides que destaquen pel seu elevat import, com el Pla Director i pagaments depuradora amb 250.000 € i diverses obres d'ampliació o manteniment, entre les quals destaquen 100.000 € per a instal·lacions esportives, 90.000 € per a carrers i camins, 78.000 € rehabilitació d’edificis i modernització, 50.000 € per a parcs i jardins, 48.000 voreres, 40.000 € per al carril bici i 30.000 enllumenat públic.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació