La medallista olímpica búlgara, Reneta Kamberova, imparteix una classe de gimnàstica rítmica a Moncofa

gim mcf1El Club Gimnàstic Nahia de Moncofa ha organitzat, aquest cap de setmana, una "Master Class” a càrrec de la medallista olímpica Renata Kamberova que va ser medalla de bronze en els jocs olímpics de Rio de Janeiro a l'estiu de 2016 amb el conjunt femení búlgar de gimnàstica rítmica.

Renata Kamberova és una joia de la gimnàstica rítmica a Bulgària la carrera de la qual culmina amb aquest bronze i es va estendre durant 18 anys, obtenint un total de 140 medalles en campionats mundials, europeus i nacionals. Cal assenyalar que Renata, a meitat de la seua carrera esportiva va patir dues greus operacions però que va aconseguir superar i aconseguir el seu somni. En la classe va recordar a va agrair “el suport de la seua mare i ressalte la necessitat de l'esforç per a aconseguir els objectius, animant a totes les xiquetes presents a aconseguir els seus somnis i quedar-se amb els millors records”.

gim mcf2Tica Nebot, presidenta del club, ressalta el ben que es va desenvolupar la jornada agraint la col·laboració de l'entrenadora del club Doriana Ivanova, a Carlos Sanz Vicent i a l'Ajuntament de Moncofa alhora de la presència dels residents del Centre de Majors Savia de Moncofa.

A la Master Class van acudir alumnes de gimnàstica rítmica de Castelló, Borriana i les Alqueries, a més de les alumnes de Moncofa. La presidenta anima a “tots els pares de Moncofa, i fins i tot pobles d'al voltant, al fet que vinguen i vegen el treball que fem en el Club Gimnàstic Nahia on les més xicotetes creixeran en un entorn d'amistat i companyonies alhora que fan un esport que els ajudarà en el seu desenvolupament

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació