L'àrea d'autocaravanes de Moncofa s'inaugurarà el 25 de març

autocaravanesL’àrea d’autocaravanes que l’Ajuntament de Moncofa ha habilitat en la localitat ja es troba finalitzada. La inauguració tindrà lloc el pròxim dia 25 de març en un acte en el qual s’espera que acudisquen representants del’Ajuntament i s’espera que nombrosos autocaravanistes.

La zona ubicada a escassos 500 metres del mar ial costatd’una zona verda, en què s’han col·locat taules i jocs infantils, està sent molt ben rebuda pels autocaravanistes i, de fet, encara que no s’haja inaugurat oficialment ja hi ha vehicles tots els dies.

L’espai habilitat pera pàrquing compta amb espai pera 30 vehicles, amés a més de xarxa d’aigua, enllumenat públic i, en breu,es col·locarà un panell indicatiu dels principals punts d’interés de la localitat, tant turístics com comercials.

L’Ajuntament de Moncofa espera amb esta mesura atraure nous turistes durant tot l’any, i que estos puguen visitar i realitzar les compres en la localitat. 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació