Moncofa intensifica els controls per evitar plagues de mosquits

mosquits1L’Ajuntament de Moncofa està intensificant els controls de detecció i prevenció de mosquits en la població. La climatologia d’este hivern, amb moltes pluges, provocarà que enguany la presència de mosquits siga major que l’anterior per la qual cosa el consistori ha intensificat els tractaments; tractaments que, d’una altra banda, es realitzen durant tot l’any per a minimitzar l’expansió d’estos insectes.

Estes actuacions combinen les fumigacions periòdiques amb treballs de camp orientats a revisar i actuar en les distintes zones. A Moncofa, entre totes les actuacions, destaca la resposta a les crides dels ciutadans que poden alertar de l’existència de focus i davant d’açò es comunica a l’empresa encarregada del servei que es desplaça al punt en qüestió i, a més a més de tractar-lo, s’informa els veïns sobre mesures preventives.

Estes accions es desenvolupen dins d’un pla d’actuacions consensuat entre el consistori, la Generalitat, la Diputació, l’Ajuntament de Moncofa i l’empresa que s’encarrega dels treballs, el qual ha obtingut resultats molt positius durant l’any 2016.

L’Ajuntament de Moncofa és un dels pocs municipis de la província que compta amb autorització per a realitzar tractament aeri, sol·licitud que es va realitzar de forma preventiva i que farà que siga possible realitzar este tractament enguany. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació