La Fira Ibiza Chill Out torna a Moncofa esta Setmana Santa

PASQUA 17 defLes activitats en la platja de Moncofa tornen estes Pasqües 2017. L’interés de potenciar el turisme a Moncofa es reflecteix en el desenvolupament de noves activitats durant les vacances de Pasqua.Si l’any passat es va realitzar, per primera vegada, una fira en el passeig marítim que va tindre gran èxit, enguany a més a més de la fira, s’han programat nombroses activitats.

La “II Feria Ibiza Chill Out” tindrà lloc en el passeig marítim des del dia 13 fins al 17 d’abril, amb animació i sorpreses per als més menuts.

Entre els actes religiosos destaquen la processó de l’enterrament pels carrers del poble el Divendres Sant a les 22.00 h i el dia 16 de matí, processó de l’Encontre pels carrers pròxims a l’església.

Tornant a la platja, la vesprada-nit del dissabte 16 d’abril, a partir de les 19.00 h, festa de DJ en la platja de Pedra Roja, acte pensat perquè els jóvens també puguen gaudir de la nit a Moncofa.

La setmana següent, i tenint en compte els més menuts, comença l’Escola de Pasqua en horari de 9.00 a 13.30 en el col·legi públic durant els dies 18, 19, 20 i 21.

I la gran novetat d’estes pasqües és l’exposició de la UME del 18 al 30 d’abril en la Casa de la Cultura. El III Batalló d’Intervenció en Emergències (BIEM III) realitzarà una àmplia exposició en la localitat i el dia de la inauguració comptarà amb la presència de distints vehicles en la plaça de la Constitució, amb con efectius i comandaments. Nascuda en 2005, la Unitat Militar d’Emergències (UME) té com a objectiu millorar la resposta de l’Estat davant de les emergències, i es converteix així en la unitat de primera intervenció de les forces armades en estes situacions. En l’últim temporal de neu ocorregut en gener d’enguany es va mobilitzat i, entre altres actuacions, va rescatar 50 camions que es trobaven en la calçada de la A-23 a l’altura de Barraques.

Per a l’alcalde, Wences Alós: “És un vertader honor per a la nostra localitat que siga Moncofa el primer lloc de la província que es realitza esta exposició, i vull agrair al subdelegat de Defensa, Javier Ferrer, i a la UME que hagen pensat en nosaltres”.

El dia 22 de vesprada a partir de les 16.00h s’exposaran i vendran manualitats i es realitzaran pintacares a benefici de l’Associació Local contra el Càncer en la plaça Na Violant d’Hongria. El dia 23 s’organitzarà una gimcana a les 17.00 h que començarà des de la plaça Ruiz Picasso amb diverses proves molt divertides.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany, convida a tota la gent que vinga a Moncofa, a gaudir de les vacances i que participen en la programació de Setmana Santa. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació