Moncofa aconsegueix el seu primer taller d'ocupació

sendero azulUn total de 10 jóvens menors de 30 anys es beneficiaran del primer Taller d’Ocupació que aconsegueix Moncofa i en el qual s’invertiran un total de 272.000 euros, que ajudaran a pal·liar el problema que pateixen els jóvens que per falta de formació tenen difícil accedir al mercat laboral.

Els participants rebran salari durant un any i formació en jardineria. A més a més es contractarà un director, un professor, un monitor i un auxiliar administratiu. Quant als treballs que desenvoluparà el mòdul de jardineria, serviran per a condicionar la zona recreativa del costat del riu Belcaire en la zona del Belcaire nord i connectar-la amb el Sender Blau, i potenciar així turísticament la zona.

Segons el regidor de Personal, Jose Mª Andrés: “Des de la nostra arribada al govern municipal una de les prioritats ha sigut l’obtenció d’un taller d’ocupació per al municipi. Des del primer dia s’han dut a terme nombroses gestions, com homologar un centre de formació, i han donat els fruits. És incomprensible que Moncofa mai abans haguera sol·licitat cap taller d’ocupació.”

Per la seua banda l’alcalde, Wences Alós, ha assenyalat: “És una gran notícia per a Moncofa, que ens hagen concedit el primer Taller d’ocupació, que servirà per a donar treball durant un any a 10 jóvens desocupats, i complir així un dels principals objectius de l’equip de govern a l’arribada a l’Ajuntament”.

Així mateix cal indicar que Moncofa ha sol·licitat un altre Taller d’Ocupació destinat a majors de 30 anys, en els mòduls de jardineria i d’obra i s’està a l’espera de l’aprovació, que donaria treball durant un any a 25 persones amb una inversió de quasi mig milió d’euros.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació