Moncofa amortitzarà deute per 600.000 euros

AJUNTAMENT DE MONCOFA 1En el ple d'abril de Moncofa s'ha informat de la liquidació del pressupost de l'exercici 2016. La liquidació ha donat com a principals magnituds un superàvit pressupostari de 2.225.817 € i un romanent de 5.068.920 €. Conseqüència d'aquest resultat positiu el ple va aprovar, per unanimitat, una amortització extraordinària de 593.240 € que deixarà el ràtio d'endeutament en el 30 %. Ràtio que a la fi d'any se situarà entorn del 25 %, després d'aplicar l'amortització ordinària per a l'any 2017.

Segons la liquidació de pressupostos el deute viu del municipi a la fi de 2016 se situava en 3.777.280 € no obstant açò l'amortització extraordinària de 600.000 euros i l'ordinària de 700.000 deixaren el deute a la fi de 2017 en 2,4 milions molt lluny dels prop de 8 milions del passat recent. 

Per a l'equip de govern els resultats positius són fruits de la gestió que s'està realitzant i la baixada del deute és necessària, no solament pels nombrosos riscos en els quals es troba sumida la nostra població (procediments judicials, PAIs inacabats, Pla Director Clavegueram, Desaladora, …) sinó perquè consideren necessari continuar baixant els impostos. 


L'alcalde Wences Alós assegura que “en el passat el govern del PSOE d'Isach, després de posar a l'ajuntament contra les cordes amb un deute de 12 milions d'euros es van pujar els impostos de forma desmesurada". Ara "a la fi d'enguany el deute rondarà els 2 milions d'euros, hem baixat nombrosos impostos, en el que portem de legislatura el poble de Moncofa ha notat una gran canvi, i anem a seguir traient nous projectes avance i alhora continuarem baixant impostos”

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació