L’Ajuntament de Moncofa habilitarà 317 places d’aparcament en el Grau

Pedro Sales: “Ens anticipem a la temporada alta d’este estiu, que confiem que siga molt positiva per al sector hostaler”

apertura parkings playa

L'Ajuntament de Moncofa continua treballant per a millorar els serveis que presta a les persones que estiuegen, així com per a facilitar l'arribada de visitants que ajuden a dinamitzar l'economia i les oportunitats del municipi. Amb eixe objectiu ja està treballant en l'habilitació de huit zones d'aparcament en el litoral del municipi per a disposar de fins a 317 noves places d'aparcament este estiu.

Pedro Sales, regidor d'Urbanisme i Platges, ha explicat que “són huit els pàrquings que posarem en marxa este estiu en el Grau de Moncofa per a habilitar fins a 317 places d'aparcament gratuïtes, que en pocs dies estaran en condicions de ser utilitzades. Estos pàrquings estaran habilitats tot l'any, encara que és evident que esperem que els veïns i veïnes, i visitants puguen gaudir d'este servei especialment en els mesos d'estiu”.

Els aparcaments estaran disposats a les platges del Grau, Biniesma i Pedra Roja, especialment en la zona sud, que és on hi ha més espai disponible. L'equip de govern ha estat treballant juntament amb els tècnics municipals per a habilitar estos espais, que van des de les 124 places d'estacionament fins a les 20 places. L'adequació d'un d'estos pàrquings ja ha finalitzat i s'espera que la resta ho estiga en breu.

El regidor de Platges, Pedro Sales, ha assegurat que “d'esta manera ens anticipem a la temporada alta, que confiem que enguany siga molt positiva per al sector de l'hostaleria en la nostra població. Després d'haver passat una Setmana Santa i una Pasqua que podem considerar com a excel·lents, ens estem preparant perquè també siga així este estiu”.

A més, l'alcalde, Wences Alós Valls, ha incidit que “ja hem posat en marxa Moncofa, Mar d'Activitats, que ja han pogut gaudir tant els veïns i veïnes del poble com els visitants esta Pasqua i que este estiu inclourà moltíssimes activitats en les quals ja està treballant l'equip de govern de Moncofa. Està previst programar moltíssimes activitats pensant en tots els públics perquè tothom vulga vindre al nostre poble i puga triar entre les moltes opcions que organitzarem a nivell cultural, festiu, d'exposicions, teatres itinerants, esportives, de naturalesa…”.

Cal tindre en compte que les promocions realitzades enguany, especialment en Fitur i estes Pasqües, han sigut molt positives i s'incrementaran amb la inversió procedent dels romanents que s'han aprovat en este últim Ple.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació