La Gala de l’Esport de Moncofa homenatja els millors esportistes i clubs de l’últim any

Wences Alós Valls ha destacat durant la gala que “és necessari posar en valor l’esport i els esportistes com vosaltres”

gala esport moncofa 1

L'Ajuntament de Moncofa i tota la societat del poble han homenatjat els grans referents i els clubs esportius més destacats d'este últim any. Més de 25 esportistes i entitats esportives han sigut reconeguts en la Gala de l'Esport de Moncofa, que es va celebrar el dissabte.

José Luís Isach, regidor d'esports, ha volgut destacar que “els esportistes guardonats, no sols representen el millor dels valors de l'esport, sinó que, a més, ens han demostrat l’esperit de superació, resistència i ambició. Són la prova que amb treball i constància es poden aconseguir els somnis, que els resultats sempre arriben acompanyats d'una gran dosi d'esforç i dedicació, perquè ningú regala res ni en l'esport, ni en la vida. Però, a més, són un motiu d'orgull per a Moncofa, en un moment en què és fonamental tindre referents en els quals fixar-nos per a créixer cada dia i avançar junts, com a societat”.

Yolanda Peris Dumond, presidenta de l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, amb més de 15 anys d'experiència en els mitjans de comunicació provincials, ha sigut la mantenidora de la Gala d'Esport de Moncofa. Hi han resultat guardonats els següents esportistes i clubs esportius:

- Ramón Ibáñez González, del Club Budokan, practica la modalitat de jiu jitsu i grappling. Va ser campió en l'Europe Cup en la categoria blava adult de -79 quilos en 2021 i subcampió d'Espanya en la mateixa categoria i el mateix any.

Andreu Boix Esteve, del Club Atletisme Platges de Castelló, va ser campió d'Espanya sub-20 de decatló i rècord dels campionats en 2020. Va aconseguir també el subcampionat d'Espanya per equips en 2021.

- Marc Cervera Canós. Campió autonòmic de grappling sub-20, va aconseguir tres medalles de bronze en el Nacional sub-20 i sènior, i es va proclamar subcampió d'Espanya en Combat Sambo en categoria sènior. Tot això en 2021.

- Sofia Coronado Giménez, del Club Karate Do La Torre. Va ser campiona autonòmica en 2021 i cinquena en el Nacional, i és esportista d'elit de la Comunitat Valenciana en nivell promoció.

- Romaysaa Jadiani. Del Club Karate Do La Torre, en 2021 es va fer amb el bronze autonòmic.

- Alexia Llorens Martí, companya de Sofia i Romaysaa en el Club Karate Do La Torre, es va penjar la medalla de bronze en l'autonòmic 2021.

- Lucia Masià Mullor, esportista del Club Karate Do La Torre, bronze autonòmic en 2021.

- Laia Romero Martínez, també del Club Karate Do La Torre, un altre bronze autonòmic en 2021.

Mar Terol Albert, del Club Karate Do La Torre, subcampiona autonòmica en 2020.

- Alicia Balaguer Planelles, del Club Karate Do La Torre, subcampiona autonòmica en 2021

Vicent Arnau. Pertanyent al Club Pilotari de Castelló, va ser campió autonòmic de frontó en 2021.

- José Manuel Fas. Esportista d'elit de la Comunitat Valenciana en nivell promoció, competeix pel Club de Tennis Vall d'Uxó i va ser campió autonòmic per clubs en 2020.

- Joaquín Bueso Ramos, del Club Hoquei Castelló. És també esportista d'elit de la Comunitat Valenciana en nivell promoció i va ser tercer en el Campionat d'Espanya d'hoquei línia en 2020.

- Pol Bueso Paradís és futbolista professional i, amb una llarga trajectòria a la seua esquena, actualment milita en el CD Arenteiro de Segona RFEF.

- Noelia Masià Llanes, jugadora de bàsquet professional, competeix en la Lliga Challenge amb el CAB Estepona.

- Ariadna Llorens Martí: (Karate)

- Andreu Boix Esteve: (Atletisme).

- Moncofa Club de Futbol

- Platges de Moncofa futbol

- Club de Bàsquet Moncofa

- Club Karate Do La Torre Moncofa

- Club Karate Kihon Moncofa

- Club de Judo Cos en Moviment

- Associació Cultural Esportiva Moncofa (Ciclisme)

- Club Petanca Moncofa

- Club de futbol Veterans

La clausura de l'acte va ser a càrrec de l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, que va agrair el treball realitzat per tots els esportistes i clubs guardonats “que són un exemple per al municipi i especialment per a la joventut de Moncofa”. L'alcalde ha assegurat que “la present gala naix amb l'ànim de romandre en el temps i posar en valor la pràctica de l'esport en la nostra localitat, la idea ja es va plantejar per José Luís Isach Alós, regidor d'esports, l'any passat, però a causa del covid-19 vam considerar convenient ajornar-la”.

I afirma que “és necessari posar en valor l'esport i els esportistes com vosaltres. I d’ací la celebració d'aquesta gala i la millora constant de les instal·lacions esportives de Moncofa, com el camp de futbol artificial, la millores en el poliesportiu, la instal·lació d'elements de gimnàstica als carrers, la pista de bàsquet en l’Estanyol, els camps de petanca, etc. i les pròximes obres de sales polivalents al costat del polifuncional, l'ampliació d’instal·lacions en el camp de futbol, la instal·lació d'un camp de futbol/bàsquet antivandàlic i les taules de ping-pong a l'aire lliure”.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació