Moncofa celebra la Fira d'Estiu aquest cap de setmana

Lola Alós: “Treballem molt dur perquè el poble tinga activitats extraordinàries cada cap de setmana de l'estiu”

IMG-20200717-WA0021.jpg

L'Ajuntament de Moncofa intensifica el seu suport al comerç local aquest cap de setmana amb la celebració de la Fira d’Estiu a la platja del municipi. Així, des d'aquest divendres 15 de juliol a les 19 hores fins a la mitjanit del diumenge 17, l'avinguda Mare Nostrum acollirà l'oferta de moltes botigues i empreses locals que oferiran els seus productes tant als veïns com als milers de visitants que s'espera rebre aquest cap de setmana al poble.

Fins a deu petites empreses comercials de Moncofa es concentren des de la vesprada del divendres fins a última hora del diumenge en l'avinguda Mare Nostrum per a oferir les seues últimes promocions a milers de persones, donant un impuls més a l'activitat econòmica del municipi després de les diferents ofertes d'oci i comercials que hi ha hagut tant de cara al pont de Sant Juan com el passat cap de setmana.

Lola Alós, regidora de comerç de Moncofa, ha assegurat que “continuem treballant molt dur perquè el poble tinga activitats extraordinàries cada cap de setmana. Aquest cap de setmana el dediquem al comerç principalment, però hi haurà atractius per a gent de totes les edats a la platja de Moncofa. Sota la denominació Moncofa, Mar d’Activitats, l'equip de Govern que lidera Wences Alós Valls estem obstinats a aconseguir que el comerç i l'hostaleria siguen dos pilars del sector serveis per a ajudar a millorar l'economia del poble i generar més llocs de treball”.

Així, del 15 al 17 de juliol i de 19 a 24 hores hores, tots els dies hi haurà ofereix comercial i activitats a tota hora per a públics de totes les edats.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per Comerços Moncofa i recolzada per l'Ajuntament de Moncofa i en el qual participen els comerços El Univers dels Xuxes, La Boutique de Daniela, Un Mon d’Arbres, Harlequin, Inma Calzados, Ruth Esteve -Stand Benestar-, Aista Art Creation, Bar La Plaça, Castells Happy Inflables i Assoc. Gossos Sense Sostre.

Precisament, aquesta última institució benèfica, ha organitzat una desfilada de gossos el diumenge a les 19.30 hores per a buscar famílies d'adopció als gossos que té sota protecció aquesta històrica associació de Moncofa. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació