L'Ajuntament de Moncofa atrau a 60 autors i 19 editorials a la seua IX Fira del Llibre del 29 al 31 de juliol

Ana Gracia: “Hem sigut molt ambiciosos per a omplir les nostres platges de cultura, oci i oportunitats per al sector turístic”

_DSC9027.JPG

L'Ajuntament de Moncofa ha programat per al cap de setmana del 29 al 31 de juliol la IX Fira del Llibre després de recuperar-la l'estiu passat després de la cancel·lació de 2020 per culpa del coronavirus. La regidoria de Cultura s'ha bolcat perquè tant els veïns com els visitants del poble puguen gaudir de la cultura i l'oci des del divendres 29 fins al diumenge 31 de juliol amb les activitats organitzades en el Passeig Marítim, amb més de 60 autores i autors i fins a 19 editorials diferents.

Ana Gracia, regidora de Cultura, ha celebrat que “enguany hem sigut especialment ambiciosos per a omplir les nostres platges no sols de cultura, sinó d'oci i oportunitats per als diferents sectors econòmics vinculats a la cultura i el turisme del poble. Durant l'últim cap de setmana de juliol, residents locals, estiuejants i visitants ocasionals podran gaudir de tota mena d'activitats, a més de poder gaudir de bons llibres”.

L'edil de Cultura ha informat que les activitats començaran tots els dies a les 18 hores al llarg d'un quilòmetre del Passeig Marítim i es podran gaudir fins a les 00.00 hores amb una agenda entretinguda per a públic de totes les edats. Els visitants es podran trobar casetes plenes de llibreries de tota Espanya, editorials i trobades amb els propis autors. Com sol ser habitual, els visitants tindran el luxe de compartir les seues impressions amb els creadors dels mateixos i d'emportar-se els seus llibres signats.

I és que en aquesta edició la Fira del Llibre de Moncofa se supera, amb més de seixanta autores i autors convidats al llarg de les tres vesprades del cap de setmana, entre els quals es compten: Ana Coto Fernández, Francisco José Arnau, Daniel Tordera, Rosario Raro, Ángel Lucas, Sonia Pérez Serrano, Aihnoa Blasco, Santiago Álvarez, Rosabel Peñarroja, José Francisco Albelda, Amparo Cabrera, Julia Rincón, Mercedes Rodríguez, Paloma Alonso, María Jesús Puchalt, David March, Isabel Barceló, Joaquín Gómez, Enrique Vaqué, Rafael Alemany, José Olmeda, Emilio Sifres, Nacho Nas, José Vilaseca, Paco Arnau, Jessica Centelles, Susana Rodríguez, Val Marxant Leganés, Luis María Compés, Juan Gaspar Nebot, Victòria Peset, Roberto Monzó, Estela Ferrero, Víctor Alós Yus, Sofía Parra, Pedro Cifuentes, Lute Pérez, José Codina, Mónica Gómez, Daniel Jiménez, Isabella Vite, Adelina Gimeno, Franz Quelle, Vanesa Roberts, Iván Alfaro, Lola Llatas, Sergio Mars, Patricia Bonet, Sylvia García, María Villamor, Vicent Marco, Anabel Botella, Paco Arenas, Vanessa González, Isabel Barceló, Enrique Vaqué, Nacho García Nas, Carlos Reyes, Saina Vies, Miquel Sanchís, Laura Ventura, Sara HM i Maribel Torrecillas.

A més, participaran les següent llibreries i editorials: Bufanúvols Llibreria, Batedora Edicions, Papereria Palmaret, Greyshkul Còmics, Somnis de Paper, Unrated Comics, Fantasia i Imaginació, Notting Hill, Editorial Stella Gemella, Tirant lo groc, Edicions del Bullent, Llibreria Galerades, Paraules d'aigua, Dianética, AAV Asociació d’Arqueologia de la Vall d'Uixó, Ela Edicions, Grup Editorial Sargantana, Còmics de Col·lecció i Llibreria Genis Lectors.

També hi haurà taules redones, teatre i música en directe, a més d'activitats infantils, la programació de les quals és la següent:

DIVENDRES 29 DE JULIOL:
I. Showroom: 19.00 a 20.00- INAUGURACIÓ: Contes, llibres i marionetes. Col·loqui literari, amb música en directe de “Óscar i *Ori”.
II. Escenari: 20.00 a 21.00 – Contacontes: XIQUETES LLUNYANES, de Rebombori Cultural.

DISSABTE 30 DE JULIOL:
I. Showroom: 20.30 a 21.00- Presentació del llibre: LES NOSTRES CONFESSIONS EN LA MATINADA, de Juan Gaspar Nebot.
II. Escenari: 22.00 a 23.00- Teatre: LLUMS, CAMBRA I STOP, de cia.. Teatroscope.

DIUMENGE 31 DE JULIOL:
I. Escenari: 19.30 a 20.30- Contacontes: PIPPI CALZASLARGAS, de Rebombori Cultural.
II. Showroom: 19.30 a 20.00- Presentació del llibre: EL VOL DE PALOMA, de Rosabel Peñarroja.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació