Moncofa duplica el pressupost per a becar el transport d'estudiants

La quantitat destinada ascendeix a 40.000€

bus1.jpg

L'Ajuntament de Moncofa destinarà enguany un total de 40.000 € per a becar el transport d'estudiants que cursen els seus estudis fora de la localitat. Aquesta iniciativa representa un augment significatiu respecte al pressupost de l'any anterior.

La regidor d'Educació, Arantxa Igual, va informar que aquesta inversió s'ha duplicat respecte a l'any anterior amb l'objectiu de satisfer la creixent demanda de sol·licituds rebudes. La quantitat d'ajuda variarà en funció de la distància del desplaçament, arribant a un màxim de 600 €. A més, aquells estudiants que es dediquen a estudis de música o dansa podran rebre una quantitat major.

Aquesta iniciativa està disponible per a estudiants d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional de grau mitjà, ensenyaments superiors (incloent FP superior i universitat) i estudis en el conservatori professional de Música i Dansa. Els estudiants podran acumular punts en funció de la distància dels seus estudis: 1 punt per a estudis dins de La Plana Baixa, 1,5 punts per a aquells fora de la comarca però dins de la província, i 2 punts per als quals cursen la seua formació fora de la província. Cada punt equival a 300 €.

Arantxa Igual va subratllar que aquestes beques estan destinades a aquells estudiants que no compten amb el suport financer per a cobrir els costos de transport, i es busca eliminar les barreres geogràfiques que puguen obstaculitzar l'educació dels joves de Moncofa. Per a ser elegible, s'ha de tindre entre 12 i 25 anys, estar empadronat a Moncofa durant almenys un any, estar matriculat en el curs 2023-24 en centres públics o concertats, i estar al dia amb les obligacions tributàries i de Seguretat Social. També és requisit que els estudis sol·licitats no s'oferisquen a Moncofa.

Els interessats poden presentar la seua sol·licitud a través del lloc web de l'Ajuntament fins al 24 d'octubre. Totes les bases i detalls relacionats amb aquesta ajuda es troben disponibles en el lloc web.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, va expressar la seua satisfacció amb aquesta iniciativa i va destacar que l'Ajuntament està compromés a fer costat econòmicament a les famílies de la localitat per a afrontar les despeses de transport relacionats amb l'educació dels seus fills. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació