ANUNCI.jpg

 

Moncofa continua la neteja i condicionament de camins i séquies amb el reforç de la Diputació de Castelló

L'objectiu és millorar l'evacuació de la pluja i previndre la proliferació de mosquits

maquinària.jpeg

Moncofa continua treballant pel manteniment de camins i séquies, en aquesta ocasió amb la maquinària proporcionada per la Diputació de Castelló. El regidor d'Agricultura, Francisco Alemany Sales, va destacar la utilitat d'aquesta maquinària, que ha vingut a enfortir el treball realitzat durant els últims dos mesos pels treballadors i treballadores del conegut com a Pla Agrari.

Alemany també va explicar que durant tot l'estiu, l'enfocament principal ha sigut mantindre netes les séquies i els marges, amb l'objectiu d'assegurar una evacuació efectiva de l'aigua durant episodis de fortes precipitacions. Atés que Moncofa compta amb un terreny majoritàriament pla, el manteniment adequat dels sistemes de drenatge és essencial.

A més de la seua funció en la neteja i manteniment, la maquinària i les brigades de l'atur agrari també contribueixen a previndre l'acumulació d'aigua en les séquies i altres punts del terme municipal. El regidor va assenyalar que aquest enfocament preventiu té el benefici addicional d'evitar la reproducció de mosquits, la qual cosa millora la qualitat de vida dels residents locals.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació