ANUNCI.jpg

 

L'Ajuntament de Moncofa avança en la restauració de la seua muralla medieval

mura_interior_sant_roc_16_inicis_treballs.jpg

L'Ajuntament de Moncofa continua treballant per recuperar el patrimoni històric i cultural que atresora el municipi. L'última iniciativa se centra en la restauració d'un nou tram d'aproximadament 10 metres de la muralla medieval, amb una inversió significativa de 40,000 euros. Aquesta actuació s'enfoca en una façana que oculta part de l'antiga muralla, i és el resultat d'un conveni signat entre el consistori i els propietaris de l'immoble, amb la finalitat de preservar-lo per aprofundir sobre l'època medieval de Moncofa.

Situada en el número 16 del carrer Sant Roc, aquesta façana és part d'un projecte de l'Ajuntament per a revelar gradualment trams ocults de la muralla que han romàs fora de la vista del públic i els visitants durant generacions. La muralla, integrada en les façanes de les cases i transformada al llarg del temps per les mans dels qui la van habitar, emergeix ara com un testimoniatge viu de la història local que l'administració municipal es compromet a rescatar. Segons paraules de l'alcalde de Moncofa, Wences Alòs Valls, "l'actuació permetrà unificar la imatge del carrer i afegir un atractiu turístic d'altíssima qualitat al nostre municipi, impulsant el turisme en la nostra localitat, que durant massa temps ha estat apartat del flux turístic que ja gaudeixen les nostres platges."

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació