Moncofa presenta la Pasqua Tecnològica

curs_robòtica.jpeg

Conscient del creixent interés dels joves en la robòtica i els videojocs, el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Moncofa ha organitzat la Pasqua Tecnològica. Aquest esdeveniment constarà de quatre sessions que es duran a terme del 2 al 5 d'abril, en horari de 9.30 a. m. a 1.30 p. m. Durant aquestes jornades, els joves tindran l'oportunitat de rebre formació i aprendre de personal docent altament especialitzat de l'empresa OCA Grup, reconeguda per la seua experiència en aquest camp.

L'activitat, que serà completament gratuïta, es desenvoluparà en les instal·lacions del CEIP Científic Avel·lí Corma i les places seran limitades. Segons la regidora d'Educació, Arancha Igual, la iniciativa està dirigida a xiquets, xiquetes i joves d'entre 8 i 17 anys. A més, per a garantir l'òptim desenvolupament de les sessions, s'organitzaran grups segons les edats dels participants.

"Des de l'Ajuntament, volem brindar als nostres joves veïns l'oportunitat de desenvolupar-se i adquirir coneixements en àrees de gran rellevància en l'actualitat, i que sens dubte miren cap al futur", va afirmar Arancha Igual, destacant així el compromís municipal amb la formació i el creixement de la joventut local.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació