Moncofa forma a l'alumnat del CEIP Avel·lí Corma en educació vial

educació_vial1.jpg

Els estudiants de primària del CEIP Avel·lí Corma de Moncofa van participar el divendres en una jornada d'educació viària, realitzada en la cèntrica Plaza de la Constitució del municipi. Durant aquesta pràctica, els alumnes van utilitzar mitjans com a patinets o bicicletes per a aprendre sobre els senyals de trànsit i el comportament adequat en la circulació.

Aquesta iniciativa va ser possible gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Moncofa, el col·legi local i la Direcció General de Trànsit, que va proporcionar el material i la senyalística vertical necessària per a construir un gran circuit i dur a terme l'activitat. Així mateix, els alumnes de cicle d'infantil van realitzar activitats similars en les instal·lacions del col·legi.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Moncofa, Arancha Igual, va destacar la importància que els xiquets i xiquetes adquirisquen coneixements sobre seguretat viària des de primerenca edat. Va explicar que l'educació viària és fonamental per a garantir la seguretat en les vies i que aquesta inversió en aprenentatge serà beneficiosa al llarg de tota la vida.

José María Andrés, regidor de Seguretat Ciutadana, es va mostrar satisfet per repetir aquesta iniciativa positiva per al municipi i les futures generacions. Va subratllar la importància de conéixer el codi de circulació des d'una edat primerenca per a fomentar la prudència i evitar accidents. Va agrair la col·laboració de la Policia Local, l'Ajuntament, el col·legi i la DGT en aquesta activitat, destacant el seu compromís amb el futur i la seguretat de Moncofa.

Per part seua, Andrés va expressar la seua gratitud a la Policia Local per la seua total disposició per a col·laborar i comprometre's amb el benestar de Moncofa i la seua comunitat.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació