Xiquets i xiquetes de Moncofa aprenen hàbits saludables en tallers escolars

Semana_Saludable.jpeg

Durant els últims dos dies, els estudiants del CEIP Avel·lí Corma de Moncofa han participat activament en una sèrie de tallers pràctics enfocats a promoure un estil de vida saludable. Aquesta iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de Moncofa, ha abastat temes com la mobilitat, la postura corporal i l'educació alimentària a través de desdejunis saludables.

Els xiquets i xiquetes han tingut l'oportunitat d'aprendre sobre la importància d'adoptar hàbits saludables des d'una edat primerenca, rebent classes pràctiques i educatives dins de la seua pròpia escola.

A més, l'Associació Contra el Càncer de Moncofa ha contribuït a aquesta causa organitzant un taller específic contra el tabaquisme. En aquesta sessió, es van proporcionar consells i estratègies efectives per a ajudar els joves a deixar de fumar, amb la col·laboració de l'Ajuntament, evidenciant així el compromís conjunt a promoure la salut i el benestar de la comunitat.

"Un estil de vida saludable, basat en bons hàbits i una alimentació adequada, és fonamental per al desenvolupament òptim dels nostres xiquets i xiquetes. Agraïm la dedicació i l'enfocament pedagògic dels professionals involucrats en aquestes activitats, que sens dubte contribuiran al benestar i al futur saludable dels nostres joves", va comentar la regidora de Salut, Ilenia Begnozzi. 

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

gosset moncofa

mosquits genèrica

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació