ANUNCI.jpg

 

Moncofa comptarà amb quatre platges amb bandera blava aquest estiu

banderes_platja.JPG

Les platges de Moncofa han aconseguit quatre Banderes Blaves, sent només superades per Benicàssim en la província de Castelló. Això significa que la localitat de la Plana Baixa oferirà als seus visitants la màxima qualitat a les seues platges durant aquest estiu. Aigües transparents i els millors serveis han estat reconeguts per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor.

El regidor de Platges, Francisco Alemany Sales, ha expressat la seua satisfacció, afirmant que "la Bandera Blava onejarà a les platges del Grau, Pedra Roja, Masbó i l'Estanyol. Estem molt satisfets perquè renovar els distintius suposa el reconeixement a una labor constant durant tot l'any".

Moncofa s'ha situat en el podi de les Banderes Blaves i ha consolidat els seus distintius. En menys d'una dècada, el treball i la gestió han permés passar de 2 a 4 banderes, consolidant-les com a símbol de qualitat. Així, els visitants saben que trien les millors platges per passar les seues vacances. A més de les platges, cal destacar el Sender Blau del Belcaire, que permet passejar al costat del Mediterrani. La platja canina també ofereix un atractiu afegit per als visitants.

Tot això sense oblidar la programació cultural, esportiva, festiva i d'oci que s'activa a Moncofa amb l'arribada de l'estiu i que perdura fins que l'estiu escomet al setembre.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació