ANUNCI.jpg

 

L'Ajuntament de Moncofa presenta la XXI Setmana dels Majors

Majors_1.jpg

L'Ajuntament de Moncofa, amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire i Savia, ha preparat la XXI Setmana dels Majors, que se celebrarà del 20 al 26 de maig. "Des de l'Ajuntament seguim compromesos amb les activitats destinades a un sector fonamental a la nostra localitat, com són les persones majors", ha afirmat la regidora de Majors, Maria Teresa Alemany, que ha destacat l'esperada participació en les activitats culturals i esportives programades.

Durant aquesta setmana, Moncofa gaudirà d'activitats dedicades exclusivament als membres de major edat de la població. El dilluns 20, al Centre de la Tercera Edat La Murà, s'inaugurarà la XXI Setmana dels Majors amb la presència de representants de l'organització. Seguidament, s'inaugurarà l'Exposició de Llavors al mercat municipal, amb la participació del taller de l'Associació de Jubilats i Pensionistes BelcaireMaría Castell i Llavors Merche. Aquesta exposició es podrà visitar fins al 26 de maig.

El dimarts 21, també a La Murà, se celebrarà el concurs de coques salades i dolces. El dimecres 22, durant el matí, l'acció es traslladarà a la pista de petanca Palafangues amb el campionat de petanca sènior. A la tarda, La Murà acollirà els campionats de guinyot i dòmino, amb l'entrega de premis i un berenar.

El dijous 23, una excursió lúdic-cultural a Sogorb serà el punt àlgid. Les inscripcions estan obertes fins al dia 17 a la primera planta de l'ajuntament. El divendres 24, el poliesportiu serà l'escenari d'una jornada esportiva. I el dissabte 25, es farà un sopar de pa i porta amb ball al polifuncional. La inscripció ha de fer-se a l'ajuntament abans del 23 de maig. L'Ajuntament proporcionarà taules, cadires, begudes i picades per a aquesta ocasió.

La XXI Setmana dels Majors culminarà el diumenge 26 de maig a la Casa de la Cultura amb l'actuació del grup La Planakanta, interpretant cançons de Serrat i altres artistes.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació