ANUNCI.jpg

 

Moncofa inverteix més d'un milió d'euros en millorar les instal·lacions esportives i l'eficiència energètica de la localitat

ampliacion_polideportivo_moncofa1_1.jpg

L'Ajuntament de Moncofa ha posat en licitació diverses obres i actuacions que contribuiran a transformar la localitat. La inversió més significativa serà la de l'ampliació del pavelló poliesportiu. L'alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que, adjunta al pavelló, es crearà una nova sala de més de 300 metres quadrats que serà divisible en tres. D'aquesta manera, es disposarà d'un nou recinte que descongestionarà els espais ja existents. Els principals beneficiaris seran les associacions i col·lectius de la localitat. En aquesta nova infraestructura s'invertiran més de 637.000 euros. Wences Alós Valls ha incidit en el fet que la creació d'aquest espai cobert era un dels compromisos amb els quals van concórrer a les eleccions l'actual equip de govern.

També serà important la inversió per a crear un nou espai cobert al costat de l'edifici polifuncional. "Fins a la data no disposàvem d'un recinte d'aquestes característiques. Amb aquesta coberta, en la qual invertirem més de 267.000 euros, tindrem un lloc on celebrar esdeveniments a l'aire lliure més enllà de les condicions meteorològiques i sense dependre de l'oratge", ha descrit l'alcalde, qui ha informat que "els ciutadans han de saber que si és possible aquesta inversió és gràcies a la gestió pressupostària de 2023, que ens ha permés disposar d'un resultat per afrontar noves inversions i projectes".

Eficiència energètica subvencionada

En un altre ordre, l'Ajuntament dedicarà gairebé 200.000 euros a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en dos edificis, concretament a la Biblioteca Clara Campoamor i en el CEIP Avel·lí Corma. Es tracta d'una inversió que està subvencionada en la seua major part. "Aconseguim diversos objectius: d'una banda, reduirem la factura elèctrica, reduirem les emissions de CO₂ i com la major part de l'obra és subvencionada la càrrega per a les arques municipals serà mínima", ha remarcat l'alcalde.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació