natiu2

Nules farà una campanya contra actituds i conductes sexistes en les festes patronals de Sant Bertomeu

violeta13agoÀUDIO| Un any més des de l'Ajuntament de Nules es ficarà en marxa una campanya per tal de conscienciar la ciutadania que cal el compromís de tots i totes per a gaudir dels espais festius amb seguretat i llibertat. Ens ho ha contat el regidor de Polítiques d'Igualtat, Antonio Romero, que ha vingut acompanyat per Rosa Peirats, de l'Associació ADÍN i per Teresa Mechó, la tècnica d'Igualtat del consistori de Nules.

Nules presenta una completa programació esportiva per a Sant Roc

nules travesia 1ÀUDIO| Amb la regidora d'Esports de Nules, Maria Jesús Gabaldón, comentem la programació esportiva per a Sant Roc. El primer plat fort serà el diumenge amb la Travessia Marítima que serà benèfica per a Aspanion i en la que col.labora el Club Natació Vila-real, que ve representat per Mar Bellés, Javier Martín i Rosa Martínez. 

Llegeix més...

Nules es prepara per a començar les Festes de Sant Roc

Patricia Cascales Ramon Martinez 1 8 18ÀUDIO| Amb Patricia Cascales, regidora de Festes i Ramón Martínez, des de la Comissió de Festes ens acosten la programació de les Festes de Sant Roc 2018 a les platges de Nules que començaran el proper dissabte amb bous cerrils, vaques, esports, música, sopars populars i actes religiosos.

Eva Grande Poveda ja és la regina de les festes de la Vila de Nules

regina nules 1Nules ja compta amb nova reina de les festes per a l’any 2018, Eva Grande Poveda serà l’encarregada de representar als nulers i a les nuleres al llarg d’aquest any. En l’acte de presentació que va tindré lloc dissabte al Teatre Alcázar la jove Eva Grande va estar acompanyada per les dames de la seua Cort d’Honor, Jéssica Gozalbo Romero, Musa de la Música 2018; Noemí Roig Castillo, Dama de Mascarell; Cristina Cuesta Valero, Dama del barri de Sant Xotxim; i Patricia Bellés Esteban, Dama del barri de Sant Joan.

Llegeix més...

 

san bernardo

Singin General TW

natiu2

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació