Anunci superior principal Nules

En marxa la programació esportiva de desembre a Nules

Maria Jesus Gabaldon 5 12 17ENTREVISTA| Hui ens ha visitat María Jesús Gabaldón, regidora de Turisme i Esports de Nules per a presentar la programació esportiva d'aquest mes de desembre. Hem parlat de temes com l'open internacional WTA 25.000 $ de tennis femení que està en marxa al club Scudé, la Sant Silvestre, el Campus Esportiu, l'arbre de Nadal Solidari (versió esportiva), la nova pista de hoquei, la ruta a la Creu de Ferro, i moltes coses més.

Nules amplia la durada de l'Escola de Nadal

Rosa Ventura 17 11 17ENTREVISTA| Amb la segona tinent d'alcalde de Nules i regidora de l'àrea de Joventut i Infantesa, Rosa Ventura, hem conversat de la programació nadalenca que hi ha preparada des de les seues àrees, així com també de les novetats de l'Escola de Nadal que amplia la seua durada. 

Nules es prepara per a la Fira Celebra by Trendy Family

trendy 22 11 17ENTREVISTA| Este dissabte i diumenge el Mercat de Nules es transformarà per acollir la III Fira Celebra by Trendy Family on es trobarà de tot per a les grans celebracions. Hi haurà activitats diverses i desfilades de moda, així com punts gastronòmics. El regidor de Comerç de Nules, César Estañol i Carmen Sorolla des de l'organització ens aporten més detalls. Punxa i escolta.

Llegeix més...

Nules busca connectar el carril bici amb Mascarell i la Mar

Adrian Sorribes 1 12 17ENTREVISTA| Amb el primer tinent d'alcalde de Nules, Adrián Sorribes, repasem temes d'actualitat local com la intenció de connectar el carril bici amb Mascarell i la Mar, les obres de l'aparcament de camions, la Vila, el poliesportiu, o el tema del tanatori. 

Nules prepara la programació de la setmana contra la violència de gènere

Antonio Romero est nou 15 11ENTREVISTA| Amb el regidor de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Nules, el socialista Antonio Romero hem comentat les activitats previstes dintre de la setmana contra la violència de gènere, però a més també per al dia de la tolerància que es demà dijous així com també les vinculades al dia del patrimoni que seran divendres i dissabte pròxims.

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació