natiu2

Rosa Ventura ens explica la Taula d'Emergència Ciutadana de Nules

Rosa Ventura 5 8 20ÀUDIO| La regidora de Serveis Socials de Nules, Rosa Ventura, ens ha visitat hui per parlar de les tasques realitzades des de l'aparició de la Covid-19. A més també ens parla de la Taula d'Emergència Ciutadana que es va constituir junt la resta de taules de Nules i que hui signa els seus acords. Finalment també ens conta la proposta de mancomunitat per a la gestió dels Serveis Socials. 

 

Guillermo Latorre explica les intencions del govern local amb l'escut de Nules

Guillermo Latorre 3 8 20ÀUDIO| Amb el regidor de Turisme i Patrimoni de Nules, Guillermo Latorre, hem comentat les intencions del govern de Nules amb l'escut, que pasen per legalitzar-lo com van fer al seu moment els pobles veïns atenent a les normes del Consell Tècnic d'Heràldica, organisme depenent de la Generalitat Valenciana. Latorre també ha contestat a les crítiques dels grups de l'oposició.

Gabriel Torres explica la suspensió de les Festes de la Soletat, Jocs Florals i Fira de Mascarell

Gabriel Torres 4 10 19ÀUDIO| Amb el portaveu municipal de Centrats en Nules i regidor de Festes i Esports de la localitat, Gabriel Torres, parlem de les desinfeccions pel coronavirus, la gestió del pagament extrajudicial de crèdit de 2019, o la suspensió de les Festes de la Soletat, Jocs Florals i la Fira de Mascarell.

Juanma García ens conta les mesures al Bonki Beach davant la Covid-19

juanma1912Imatge d'Arxiu

ÀUDIO| En Hoy por Hoy via telefònica hem parlat amb Juanma García, del Bonki Beach de Nules, local que ha tancat provisionalment després de conèixer que entre els seus clients hi ha hagut una persona positiva en coronavirus. Ens parlarà de les accions que han portat a terme i les intencions de reobrir demà per la vesprada o divendres. 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació