natiu2

Presentada la 74 edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules

cesar13sÀUDIO | Amb el regidor d'Agricultura, César Estañol, hem conegut com serà la tornada, després d'un any d'absència, de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, que arriba a la seua 74 edició, i amb un format més curt al començar divendres en lloc de l'habitual dijous. Hui s'ha presentat el cartell i la programació. La mostra, que ha estat declarada enguany Festa d’Interés Turístic Autonòmic, tindrà lloc del 17 al 19 de setembre.

Nules es troba immersa en festes. Gabriel Torres.

gabrieltorres26aÀUDIO | Gabriel Torres, regidor de festes de Nules ens ha parlat de la gran activitat festera que podem trobar en el municipi. Les festes de Sant Bartomeu, l'activitat en les platges, i la Fira Taurina, concentraran gran part de l'atenció de la comarca el proper cap de setmana. Amb el regidor hem conegut tots els detalls.

Mònica Mira presenta un relat curt a la Fira del llibre.

negreÀUDIO | Del seu primer relat curt que presenta a la Fira del llibre de la Vall, i també de les activitats que es faran a Nules relacionades amb el "Castelló Negre" hem parlat amb la periodista i escriptora Mònica Mira. Un cap de setmana que se li presenta molt intens i plé d'activitat.

Nules posa en valor els seus rellotges històrics

guillermo latorre 26 7 21ÀUDIO | El regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, ens ha parlat de la intenció del Consistori de Nules de posar en valor els seus rellotges històrics situats a l'Ajuntament i a l'edifici de l'antiga Cambra Agraria, donar-los a conéixer i fins i tot poder fer una ruta explicativa en un futur. Nulés té molt patrimoni desconegut que se vol donar a conèixer i fer accesible a qualsevol visitant.

Adrián Sorribes valora el ple de la setmana passada

adrianÀUDIO | Els socialistes de Nules han demanat un ple extraordinari on demanaran que els diners que l'equip de govern volia destinar a Nulexport passen a convertir-se en ajudes al sector més afectats per la Còvid-19. El portaveu del PSPV en l'Ajuntament de Nules ens ha fet la valoració del ple de la setmana passada que va acabar com "el rosari de l'Aurora".

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació