natiu2

Cinquena edició del "Hervidero d'empreses" de Nules

CESAR ESTANOLÀUDIO | Amb el regidor d'Indústria i desenvolupament local de Nules, César Estañol, hem parlat de la cinquena edició del Hervidero d'Empreses, que té fins el dia 12 de desembre per a que les persones interessades puguen presentar els seus projectes. Hem conegut tots els detalls, i també hem aprofitat per a parlar amb el regidor del moment actual de la citricultura i eixe front comú que està en marxa per a potenciar i diferenciar el nostre producte de la resta.

"El poble de Nules més fort que un mur". Concentració diumenge 21 novembre.

dron nulesÀUDIO | El proper diumenge 21 s'ha convocat una jornada reivindicativa en la mar de Nules que començarà a les 11 amb un taller de música didàctica, i que seguirà en una concentració per la defensa i regeneració del litoral. El lema que acompanyarà la manifestació és "el poble de Nules, més fort que un mur". El Servei Provincial de Costes en Castelló ha comunicat a l'Ajuntament de la il·legalitat de la construcció del mur. En l'àudio podem escoltar a l'alcalde, David García, i al President de l'Associació de veïns "Verge del Carme", Manolo Oliver.

Rutes patrimonials de Nules. Una oferta apassionant

GuillermoLatorreÀUDIO | El regidor de patrimoni i turisme, Guillermo Latorre, ens ha contat les 12 noves rutes patrimonials que incorpora la localitat, i que comptaran amb veïnes i veïns com a guies.També hem parlat de la iniciativa local per a recuperar l'orgue de Nules; del llibre "Retaules ceràmics en l'àmbit rural de la plana baixa", i finalment de Mascarell, que confirma fira medieval per a novembre.

Fira Medieval de Mascarell. Un cap de setmana intens.

guillermo latorre 26 7 21ÀUDIO | Amb el regidor de Patrimoni i Turisme de l'Ajuntament de Nules, Guillermo Latorre, hem parlat de l'apassionant cap de setmana que es viurà a Mascarell amb la tornada de la Fira Medieval. Amb totes les mesures de seguretat, una ampla oferta que pràcticament no deixa cap moment sense activitat en les properes 72 hores. El regidor ens ha comentat alguns dels que seran els propers objectius.

Joscs Florals de Nules (María José Esteban)

maria jose esteban 2ÀUDIO | Amb la regidora de Cultura de Nules, María José Esteban, hem recordat com ha sigut la 67 edició dels Jocs Florals de Nules que ha tingut lloc el passat cap de setmana, just en l'inici de les festes patronals de la Soledat, caracteritzades especialment per el component cultural de les mateixes. Una setmana intensa que arribarà als actes del 9 d'octubre.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació