Anunci superior principal Nules

Entrevista amb David García, alcalde de Nules

David García estudi nouENTREVISTA| Amb l'alcalde de Nules, David García Pérez, hem comentat l'actualitat local. Temes con la clemenules, les vivendes de la mar, el carril bici, l'aparcament o el tanatori són protagonistes.

Nules acollirà dissabte la final del campionat de Scrabble en Valencià per alumnes de secundària de les Comarques de Castelló

SCRABBLEENTREVISTA| Nules acollirà el proper dissabte el Campionat de Scrabble en Valencià de les Comarques de Castelló en el qual participaran uns 180 alumnes de 12 instituts de Secundària de les nostres comarques. Des del Club Scrabble Castelló-Comarques i l'IES Gilabert de Centelles ens dona més detalls Joan Doñate. Punxa i escolta'l!

Llegeix més...

Nules espera que el Govern d'Espanya inicie el procés per a declarar d'interés les vivendes de primera línia de la mar

Adrian Sorribes 13 2 18ENTREVISTA| Amb el primer tinent d'alcalde de Nules, Adrián Sorribes,  hem comentat la reunió que desde el consistori es va tindre ahir amb la consellera Maria José Salvador per parlar de les vivendes de primera fila de la mar. Sorribes afirma que fa quasi un any que estan esperant a que el Govern d'Espanya prega la decissió d'iniciar l'expedient per poder tramitar els informes oportuns. 

 

Kimo Projectes Nules organitza un taller de ninotets guarda-secrets per als xiquets malalts

KimoENTREVISTA| Amb Inma Fernández, des de Kimo Projectes Nules hem parlat del taller per a realitzar ninotets guarda-secrets per als xiquets i xiquetes que estan malalts que han organitzat per al diumenge 18 de febrer de matí a la plaça del Mercat de Nules amb motiu del Dia contra el càncer Infantil. A més, també ens ha contat la resta d'activitats que fan.

Llegeix més...

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació