L'Ofrena al Llaurador tanca la Setmana de la Clemenules

IMG 2184 1El Director Territorial de Castelló de la Conselleria d’Agricultura, Antonio Luis García, ha participat de l’Ofrena al Monument del Llaurador en la qual s’ha clausurat la Setmana de la Clemenules per a promocionar i donar a conèixer la clemenules. Aquest tradicional acte és un homenatge simbòlic al llaurador de Nules en el que la reina de la vila i la dama de la clemenules dipositen una corona de llorer al Monument del Llaurador ubicat a l’avinguda València.

IMG 2177 1L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Nules, David García i de la resta de regidors de la Corporació Municipal, a més del mantenidor de l’acte de cloenda, Vicente Lucas, la reina de la vila i les dames de la seua cort d’honor. També s’ha comptat amb la presència de representants d’associacions i d’entitats que han col·laborat en la Setmana de la Clemenules com l’Associació d’Ames de Casa de Nules, l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul), centres educatius de la localitat, Unión de Mutuas, l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Castelló, comerços i cooperatives citrícoles locals com Cipla, Llombart Export, Nulexport i Sonex 1.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació