natiu2

La Plataforma 18M recull a Nules signatures per a la Presó Permanent Revisable

prisionpermanenteÀUDIO| Hem parlat telefònicament amb l'administradora de la Plataforma 18M a Nules, Marta Caballer per a que ens explique les demandes. 

COMUNICAT PLATAFORMA 18M

Un grup de ciutadans i ciutadanes de Nules s'han organitzat la passada setmana entorn de la plataforma 18M que impulsen Juan José Cortés i Juan Carlos Quer amb l'objectiu de recolzar totes les accions que vagen encaminades al suport de la figura de la presó permanent revisable i la seua no derogació, tal com pretenen diversos partits polítics amb representació en el Congrés dels Diputats. 

La primera acció ha sigut recolzar una campanya de recollida de signatures per a la no derogació de la presó permanent revisable. La campanya finalitzarà el dissabte 14 d'abril. S'han instal·lat diversos punts de recollida en comerços varis de Nules i La Vilavella (a Nules per exemple es podrà signar en Pollastres al Mercat) i durant tota la setmana s'instal·laran punts fixos de recollida en la localitat.

La coordinadora i portaveu de la plataforma a Nules és Marta Caballer i està recolzada per nombrosos ciutadans entre els quals es troba l'Alcalde de Nules, David García, qui ha signat la iniciativa i anima als ciutadans a adherir-se a la mateixa ''per dignitat de les víctimes i per a protegir a la societat d'assassins, violadors i terroristes''.

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

Multimedia

Video  Audio

     

dona 3

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació