natiu2

Nules rep 306.005,97€ dels fons europeus FEDER per a la peatonalització de Mascarell

David Garcia 27 2 18ÀUDIO| L'Ajuntament destinarà altres 428.000 euros per a completar el pressupost. Les obres començaran després de l'estiu. L'alcalde David García ens conta tots els detalls.

L'Ajuntament de Nules ingressarà 306.005,97 € procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) després de rebre una notificació de la Direcció general d'Administració Local de la Generalitat Valenciana en la qual es confirmava la concessió d'aquesta subvenció emmarcada en el pla estratègic global de turisme de la Unió Europea per a potenciar les inversions en immobles de patrimoni cultural.

El projecte d'urbanització de vials de Mascarell, les obres de les quals s'iniciaran dins d'aquest 2018, té un cost total previst de 734.224,29€ i té com a inversió principal la peatonalització de Mascarell amb un paviment únic i soterrament de cablejat. Els restants 428.218,32€ per a completar el projecte serà una aportació municipal que ja consta consignada en el pressupost municipal del 2018. Una vegada que ja es compta amb el 100% de la consignació pressupostària, s'està a l'espera que els serveis tècnics aproven el projecte i es puga traure la contractació de l'obra a licitació pública la qual cosa s'espera poder dur a terme en les pròximes setmanes.

Una de les actuacions prèvies a la remodelació de vials serà la renovació de totes les canonades d'aigua de Mascarell i les respectives connexions des de Nules, treballs que ja s'han iniciat i que en aquests moments s'està actuant sobre el passeig que uneix ambdues localitats.

Per a l'Alcalde de Nules, David García ‘’ens congratulem que des d'altres administracions hagen sabut veure la importància de posar en valor Mascarell i col·laboren amb aquest Ajuntament per a poder dur a terme la inversió més important de la història recent de Mascarell. Cada vegada estem més prop de que es convertisca en realitat’’.

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació