natiu2

Nules treballa l'educació ambiental en l'Espai Verd Viu

Jaume Segura estudi nouÀUDIO+VÍDEO| Amb Jaume Segura, regidor de Medi Ambient i Edificis Municipals de Nules comentem tant l'Espai Verd Viu com les properes obres al Casal Jove així com les realitzades d'accesibilitat a l'ajuntament vell. Fora de les tasques com a regidor, Segura, ha avançat que Més Nules, coalició formada per EUPV, Compromís i gent independent, tornarà a presentar-se a les eleccions municipals. 

Nules treballa en un projecte centrat en donar vida a un solar en desús del municipi mitjançant la realització de diferents tallers emmarcats en la campanya  Espai Verd Viu #RecuperemNules que fa dos anys va posar en marxa l’ajuntament.

espaiverdviuL’Espai Verd Viu és una iniciativa dirigida a tots els sectors de la població  amb els quals es vol crear un espai mediambiental mitjançant activitats que involucren els més menuts i també els majors del municipi per a conscienciar-los de tot allò que es pot fer per a tindre un espai més sostenible.

Precisament amb el començament d’any s’han reprès les activitats enfocades als més menuts de la ma de l’Associació Abraça’m Lactància i Criança que es dedica a donar suport a la maternitat i paternitat conscient i a la criança respectuosa. De fet, divendres 4 de gener ha tingut lloc la primera trobada de l’any en aquest espai on s’han realitzat tallers de decoració i de descobriment dels diferents ambients que hi ha a l’Espai Verd Viu.   

espaiverdviu2“Amb aquesta iniciativa es vol dur a terme una tasca d’educació mediambiental en la població, per aquest motiu al llarg de l’any s’organitzen activitats que involucren els més menuts i també els majors del municipi per a conscienciar-los de tot allò que es pot fer per a tindre un espai més sostenible. A més, treballem en un solar municipal en desús que estem transformant per a fer-lo útil”, comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

Així doncs, a més dels xiquets i xiquetes i les seues famílies també gaudeixen d’aquest espai la gent major, en concret els residents de la Residència Verge de la Soledat han col·laborat en la construcció d’una taula de cultiu elevada per a que les persones amb mobilitat reduïda puguen anar a realitzar diferents activitats.   

Amb els primers tallers que van tindre lloc fa dos anys i el passat any es va iniciar la transformació del solar al que es vol donar continuïtat amb diferents tallers i activitats que compten amb la col·laboració i implicació dels veïns i de les veïnes.  L’Espai Verd Viu s’obri divendres de 16.30 a 18.30 hores i dissabte d’11.00 a 13.30 hores, i les activitats i els tallers són impartits per Clap Educació Activa.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació