natiu2

Valoren com a excel.lents les aigües de les platges de Nules

IMG 1152 CopyLa qualitat de les aigües de les platges de Nules ha sigut valorada com a excel·lent, qualificació més alta que dóna la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, mitjançant la Direcció General d’Aigua, organisme responsable del control de la qualitat de les aigües de bany de la Comunitat Valenciana.

Aquesta anàlisi de la qualitat de les aigües es realitza setmanalment de l’1 de juny al 15 de setembre, i el resultat global de l’any 2016 ha sigut comunitat a l’Ajuntament aquest mes de febrer i classificava la qualitat de les aigües de bany de la platja de l’Alcúdia, de la platja del Bovalar i de la platja de les Marines d’excel·lent. A més aquest control determina l’aptitud per al bany en aquestes platges, basant-se en el compliment dels objectius de qualitat exigits per la legislació de la Unió Europea.

En la temporada estival aquests resultats setmanals es pengen en els panells ubicats als accessos de cada platja i a la Tourist Info perquè els usuaris puguen disposar d’aquesta informació; a més aquest informe del resultat anual es penjarà a la pàgina web de l’Ajuntament de Nules en concret en l’apartat de platges. La regidora de Turisme, Maria Jesús Gabaldón, ressalta que “estem treballant bé i esperem que aquest informe tan positiu per a les nostres platges siga un primer pas perquè les platges de Nules puguen presentar-se per primera vegada a la convocatòria de banderes blaves d’enguany”.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació