natiu2

Nules pren mesures en la zona del Mercat per minimitzar les molèsties als veïns

IMG 1439 CopyL’Ajuntament de Nules ha ficat en marxa diferents mesures en la zona del mercat per tal de minimitzar les molèsties als veïns i a les veïnes derivades del mercat de dimecres. Aquestes mesures han estat consensuades amb els afectats en l’última assemblea veïnal que es va celebrar en la plaça Fra Asensi Nebot, ja que mitjançant aquestes assemblees veïnals són els ciutadans de Nules els que plantegen a l’ajuntament les queixes o sugerencies relacionades en els seus barris.

Davant açò, les millores que s’han efectuat en el mercat de dimecres estant tant en l’horari de muntatge com de desmuntatge, els llocs fitxes poden muntar les seues parades des de les 6.00 fins a les 7.30 hores i els eventuals des de les 8.00 fins a les 9.00 hores, respecte a l’horari de desmuntatge s’ha establit per a tots els llocs de venda des de les 13.00 fins a les 16.00 hores per facilitar el treball als mercaders i al servei de neteja.

A més, s’han creat zones d’estacionament exclusiu destinades als vehicles dels mercaders, degudament acreditats per l’ajuntament de Nules, en els carrers Camino Nuevo, San Luis, Los Ángeles i Moncofa; també s’han creat dos zones d’estacionament exclusiu per als vehicles dels residents de la zona, els quals deuen tindre la corresponent acreditació, en el carrer Los Ángeles “Amb aquestes mesures volem solucionar les incomoditats que genera per als veïns el tindre ocupada la via pública tots els dimecres i tindre que buscar aparcament allunyat de la seua vivenda”, comenta David García, alcalde i regidor de policia i seguretat.

Així mateix, per a facilitar la circulació i fer que tots els carrers del voltant de la zona del mercat tinguen el mateix sentit s’han modificat els sentits del carrer Moncofa des del tram del carrer San Luis fins al carrer Camí Nou, i també el del carrer Camí Nou, des del tram del carrer Marco Antonio fins el carrer Moncofa.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació