natiu2

L'Ajuntament de Nules signa un conveni amb Creu Roja per a portar a terme projectes de caire social

IMG 2320 CopyNules ha dotat a Creu Roja d’una partida de 8.500 euros per a dur a terme un projecte social a nivell local mitjançant el qual es detecten les necessitats de la ciutadania i es donen els serveis socials escaients. És la primera vegada que l’Ajuntament de Nules signa un conveni d’aquestes característiques amb aquesta entitat per tal de millorar les actuacions en l’àmbit de serveis socials.

Al respecte la Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “amb aquest conveni evitem duplicar serveis, optimitzem recursos i millorem els serveis d’atenció als usuaris donat que des de Creu Roja podran detectar les vertaderes carències dels ciutadans de Nules, per la qual cosa hem decidit incrementar la subvenció, al mateix temps que donar-li una major continuïtat i contingut”.

En la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Nules i Creu Roja de Nules han estat presents l’Alcalde Nules, David García; la Presidenta del Comitè Provincial de Creu Roja Espanyola a Castelló, Omayra Serrano; la Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura i el President del Comitè Local de Creu Roja a Nules, Vicente Nebot.

El conveni signat és per al present exercici de l’any 2017 però es prorrogarà anualment. En definitiva, el que es pretén és dur a terme un projecte en el que es treballe dins del camp de les persones més necessitades des del respecte a les peculiaritats de cadascú, fomentant la col·laboració i complementarietat amb la Regidoria de Serveis Socials per tal de donar major i millor servei a les persones més desfavorides de la població.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació