natiu2

Els socialistes de Nules afirmen que prioritzen els interessos del municipi al repartiment de "cadires"

Adrian Sorribes 11 6 19ÀUDIO| El secretari general del PSPV de Nules, Adrián Sorribes ens conta con veu les converses amb Centrats en Nules per formar govern. Cal recordar que Centrats té 6 regidors, 5 el PP, 5 el PSPV i 1 Més Nules.  A més ens parla com a primer tinent d'alcalde en funcions de l'acabament de les obres al carrer de Sant Vicent.

COMUNICAT DE PREMSA DEL PSPV-PSOE DE NULES

El PSOE de Nules aposta per anteposar els interessos del municipi al repartiment de cadires plantejat per CeN en les negociacions prèvies a la presa de possessió prevista per a aquest dissabte. “Per als socialistes la governabilitat de Nules passa per un projecte de quatre anys i això és el que hem posat damunt de la taula. Necessitem un govern que pense en els interessos dels veïns i veïnes, no únicament a repartir noms i butaques”, han assenyalat fonts del partit.

Així mateix, entre les línies bàsiques proposades pels socialistes destaca la congelació dels impostos municipals, un règim de principis i ètica per a les contractacions de l'Ajuntament, una planificació de la inversió en infraestructures per als pròxims 4 anys i la separació de l'Alcaldia i la Regidoria d'Hisenda, entre altres qüestions.

Les negociacions per a la governabilitat de Nules han centrat gran part de l'assemblea local celebrada pels socialistes, en la qual l'agrupació també ha votat a favor de reeditar el Pacte del Botànic amb Ximo Puig com a President de la Generalitat.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació