natiu2

Centrats en Nules proposa un govern local presidit per David García amb tots els regidors i regidores de la corporació

David Garcia 27 2 18ÀUDIO| David García ens conta la proposta que realitza a la resta de grups municipals. El PSPV ja ha dit que no. 

COMUNICAT CENTRATS EN NULES

Centrats en Nules (CeN), que va ser la candidatura més votada en les eleccions del passat 26 de Maig i va obtindre un total de 6 regidors a l'Ajuntament de Nules, ha dut a terme diverses rondes de contactes amb les restants formacions polítiques que han obtingut representació en el consistori (PP, PSOE i Més Nules).


En les mateixes s'ha escoltat les propostes i opinions de la resta de partits, i estudiat les diferents fórmules per a assegurar la governabilitat de l'Ajuntament que garantisca estabilitat per als pròxims quatre anys.


Centrats en Nules, durant aquestes setmanes, ha analitzat els diferents programes electorals presentats i ha trobat en els mateixos moltes sinergies i punts en comú, entenent que totes les formacions polítiques han proposat mesures d'interés per al municipi que podrien ser perfectament assumibles i unificar-se en un programa de govern comú, divers i plural, perquè entenem que executius plurals enriqueixen l'acció de govern. En aquest sentit *Centrats traslladarà durant el dia de hui als representants de les restants candidatures, que assumeix les seues propostes programàtiques i proposarà la creació d'una comissió mixta on unificar criteris i un programa de govern per a tota la legislatura amb la planificació d'inversions a executar per a millorar Nules.
Al seu torn, durant la jornada de hui, *Centrats remetrà una missiva a la resta de candidats

per a demanar-los formalment el suport a la investidura a l'Alcaldia de David García Pérez dissabte que ve 15 de Juny. En la mateixa s'expressarà que Centrats assumeix els compromisos programàtics i propostes de la resta de formacions i els instarà a formar part de l'equip de govern municipal que es conforme en les pròximes setmanes, analitzant entre tots els perfils dels regidors que formen part de la corporació municipal perquè cadascun puga assumir les regidories delegades en les quals més puga aportar a la població i sempre mirant l'interés general.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació