El IES Gilabert de Centelles albergarà fins el 3 de març l’exposició “Dones emblemàtiques de la Comunitat Valenciana”

expo dones nules

Les alumnes del IES Gilabert de Centelles de Nules han participat del primer acte que des de la Regidoria de Politiques d’Igualtat s’ha dut a terme per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones que es celebra el proper 8 de març.

Les estudiants, acompanyades del regidor d’igualtat, Antonio Romero, del director del centre, Pascual Piquer i del subdirector, Pascual Canós han sigut les encarregades d’inaugurar l’exposició anomenada “Dones emblemàtiques de la Comunitat Valenciana” que es podrà visitar al institut fins el proper 3 de març.

Aquesta mostra no és sols un reconeixement a les dones que van desenvolupar les primeres tasques, que abans sols feien els homes, i que varen obrir nous camins dins del món de les lletres, ciències, investigació, entre altres sinó que a més de mostrar el passat, ens presenta des de quin lloc ha partit la dona i cap a on va.

El regidor d’igualtat, Antonio Romero, destaca que “les joves són les protagonistes de la majoria d’activitats que realitza la regidoria d’igualtat ja que són el futur i són a les que hem de potenciar i recolzar per a que realment tinguem una societat d’igualtat. Són moltes les dones que encara avui troben dificultats per a desenvolupar-se amb plenitud de facultats en un món amb predomini masculí”. Per la qual cosa, el primer dels actes reivindicatius lligat al Dia Internacional de les Dones ha tingut lloc al IES Gilabert de Centelles

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació