natiu2

L'Ajuntament de Nules presenta a Cevisama el projecte Natiu

natiu 1L’Ajuntament de Nules ha presentat a la fira CEVISAMA el Projecte Natiu enfocat a la contractació d’aturats del municipi per industries del sector del taulell. Aquest projecte, que s’ha ficat en marxa fa menys d’un any, conta amb diferents iniciatives com una borsa per a aturats que té prop de 300 inscrits. L'alcalde, David García, donava més detalls.

Dins de Natiu, mitjançant una entrevista personal, es mira el perfil i possibilitats per tal de impartir-los la formació que precisen; a més es porten a terme diferents contactes amb empreses tant de Nules com d’altres poblacions per conèixer la situació laboral de Nules, de manera que es forma a la persona aturada segons el perfil que les empreses demanen per a que la recerca d’ocupació siga menys complicada.

natiu 2L’alcalde de Nules, David García, destaca que “l’objectiu principal del Projecte Natiu és acabar amb l’atur a la nostra població, per tant la tasca que es desenvolupa és molt important ja que per tal de formar als aturats es fa un gran esforç en conèixer les carències o les necessitats de llocs de treball que hi ha a les empreses ubicades a Nules.

Davant açò, es fa la formació i es crea la borsa de treball amb professionals o especialistes més demandats per les empreses”. El Projecte Natiu també engloba la creació d’una Llançadora d’Empreses per a emprenedors “l’idea és que en les obres de remodelació de l’antiga Cámara Agraria es cree un espai físic on els emprenedors de Nules pugen fer realitat els seus projectes i a la vegada tinguin l’assessorament escaient per a que la nova empresa tinga les màximes facilitats per al seu funcionament”, matisa l’alcalde de Nules.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació