L'Ajuntament de Nules presenta a Cevisama el projecte Natiu

natiu 1L’Ajuntament de Nules ha presentat a la fira CEVISAMA el Projecte Natiu enfocat a la contractació d’aturats del municipi per industries del sector del taulell. Aquest projecte, que s’ha ficat en marxa fa menys d’un any, conta amb diferents iniciatives com una borsa per a aturats que té prop de 300 inscrits. L'alcalde, David García, donava més detalls.

Dins de Natiu, mitjançant una entrevista personal, es mira el perfil i possibilitats per tal de impartir-los la formació que precisen; a més es porten a terme diferents contactes amb empreses tant de Nules com d’altres poblacions per conèixer la situació laboral de Nules, de manera que es forma a la persona aturada segons el perfil que les empreses demanen per a que la recerca d’ocupació siga menys complicada.

natiu 2L’alcalde de Nules, David García, destaca que “l’objectiu principal del Projecte Natiu és acabar amb l’atur a la nostra població, per tant la tasca que es desenvolupa és molt important ja que per tal de formar als aturats es fa un gran esforç en conèixer les carències o les necessitats de llocs de treball que hi ha a les empreses ubicades a Nules.

Davant açò, es fa la formació i es crea la borsa de treball amb professionals o especialistes més demandats per les empreses”. El Projecte Natiu també engloba la creació d’una Llançadora d’Empreses per a emprenedors “l’idea és que en les obres de remodelació de l’antiga Cámara Agraria es cree un espai físic on els emprenedors de Nules pugen fer realitat els seus projectes i a la vegada tinguin l’assessorament escaient per a que la nova empresa tinga les màximes facilitats per al seu funcionament”, matisa l’alcalde de Nules.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació