Nules demana a la Generalitat un Taller d'Ocupació per a 10 persones

foto ajuntamentL’Ajuntament de Nules sol·licitarà a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 244.157,60 euros per al desenvolupament d’un projecte de Taller d’Ocupació mitjançant el qual es podrà contractar a 10 persones aturades del sector fructícola i jardineria.

La regidora de Politiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “en la sessió plenària hem presentat la proposta per a la seua ratificació de la convocatòria del programa mixt d’ocupació-formació tallers d’ocupació, a càrrec del pressupost del 2017, que ofereix la Direcció General del Servei Valencià d’Ocupació i Formació que per a Nules suposa una aportació de 50.000 euros del total del cost del mateix que és de més de 244.000 euros ”.

El projecte de Taller d’Ocupació presentat “Ruta turística de todo el proceso del cultivo de la clemenules, así como mejora y cuidado de huertos de propiedad municipal” està enfocat a qualificacions professionals d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, i de fructicultura “donat que les tasques a desenvolupar per aquestes 10 persones estan relacionades en la preparació de terreny i plantació d’arbres fruitals, mecanització i instal·lacions agràries, recol·lecció de fruita; a més de la formació en prevenció de risc laborals, alfabetització informàtica, inserció laboral, sensibilització medi ambiental i d’igualtat de gènere, entre altres”, matisa la regidora de Politiques d’Ocupació.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació