Nules crearà un Centre Social Juvenil seguint les opinions dels joves de la localitat

REFORMES CASAL JOVE 6 okNules ha iniciat el procés per a dur endavant el Pla de Participació Juvenil en el qual està la creació d’un espai jove que serà dissenyat i decorat tenint en conte les opinions i les aportacions de la joventut del municipi. “Aquesta iniciativa naix del Pla de Participació Juvenil després de l’estudi fet entre les joves de Nules.

Per la qual cosa, les regidories de joventut i de participació ciutadana estem treballant per a dinamitzar l’actual Casal Jove escoltant als joves, de 12 a 18 anys, per a veure les necessitats d’aquest col·lectiu i facilitar-los al mateix temps l’accés a l’oci i a la cultura. Davant açò, la joventut ens reclama un espai on poder trobar-se en el seu temps lliure, ja que actualment a Nules no hi ha cap lloc on puguen fer-ho”, explica el regidor d’edificis municipals i de participació ciutadana, Pedro Rubio.

Destacar que els xics i les xiques van a ser els protagonistes de la remodelació de la part del Casal Jove que albergarà aquest espai, per tant se’ls va a consultar cadascuna de les fases del projecte que es realitzarà dins del Programa d’Aula Compartida de Nules.

En concret el Centre Social Juvenil s’ubicarà en l’antiga cafeteria del Casal Jove que va ser visitada recentment pel regidor d’edificis municipals i de participació ciutadana, Pedro Rubio, pel regidor d’urbanisme, Adrián Sorribes i per tècnics municipals per tal de veure les condicions actuals que presenta per a realitzar les actuacions de remodelació necessàries. Una vegada estiga en marxa aquest espai dedicat a Centre Social Juvenil es treballarà en fer un projecte de reforma integral del Casal Jove en el qual es contemplés la reubicació de l’antiga Casa de la Cultura.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació