natiu2

Nules realitzarà campanyes mensuals per a fomentar els valors del medi ambient

Cesar EstanyolÀUDIO| Amb César Estañol, regidor de Medi Ambient comentem les primeres accions vinculades al Dia de l'Arbre. 

COMUNICAT AJUNTAMENT DE NULES

12 mesos 12 causes, és el lema de la campanya mediambiental que l’Ajuntament de Nules desenvoluparà al llarg del present any 2020 amb l’objectiu de sensibilitzar al conjunt de la població en temes relacionats amb la reducció de residus, reutilització i reciclatge, principalment.

De fet, la primera d’aquestes accions tindrà lloc aquest mes de gener amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre el pròxim divendres 31 de gener, “el Dia de l’Arbre ens serveix de motivació per a llançar aquesta campanya que portarem a terme aquest any. Així la primera de les actuacions va a estar relacionada amb la repoblació de diferents zones verdes de la localitat a càrrec de l’alumnat de Primària dels centres educatius. La idea és repoblar espais com el Jardí Botànic o l’Espai Verd Viu”, explica el regidor de Medi Ambient, César Estañol.

Així doncs, hi haurà accions per a conscienciar en la reducció del consum de plàstic; també s’incorporaran papereres de reciclatge en diferents espais públics; es vol potenciar les energies renovables dotant de punts verds a la població; a més també hi haurà accions d’estalvi energètic en els edificis públics; entre altres mesures que es desenvoluparan al llarg de l’any.

Des de la regidoria de medi ambient s’assenyala que es va a donar molta visibilitat a aquest tipus d’accions, de manera que també van a implicar-se altres regidories com parcs i jardins,  joventut o festes. “L’intenció amb aquesta iniciativa és no sols conscienciar a la ciutadania també dur a terme accions reals que ens ajuden a fer front a l’actual situació de canvi climàtic”, diu Estañol.  

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació