natiu2

L'EIGE invertirà 75.000 euros en la millora del parc públic d'habitatges a la localitat de Nules

vivienda Ines alcazar

L’EIGE treballa en un Pla de Normalització per als grups d’habitatges En any i mig l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) de la Conselleria d’Habitatge ha invertit més de 75.000 euros en la millora del parc públic d’habitatges de Nules “la qual cosa significa que una vegada més els veïns i les veïnes de Nules poden gaudir de la millora de serveis a cost zero per a ells gràcies al treball i l’esforç realitzat en aquests darrers mesos”, matisa el regidor d’Habitatge, Antonio Romero.

Dels 75.000 euros se n’han destinat 72.000 a la reparació d’habitatges ja adjudicats. Així, s’han reparat i adjudicat un total d’11 habitatges públics que han sigut destinats a persones del municipi amb més necessitat.

A Nules el parc públic d’habitatges que gestiona l’EIGE és d’un total de 56, i en l’actualitat està treballant en el desenvolupament d’un Pla de Normalització. En aquesta legislatura s’han realitzat diferents inspeccions amb l’objectiu d’identificar els habitatges i els seus ocupants per a poder actualitzar la situació del parc públic, així com l’estat dels immobles, subministraments de llum i aigua.

Per altra banda, l’Ajuntament ha facilitat als veïns i a les veïnes amb dificultats per al pagament de l’arrendament tot tipus d’informació perquè puguen accedir a les bonificacions, tenint en compte els ingressos i els membres de la unitat familiar; de la possibilitat de signar actes de reconeixement de deute que els permeta pagar una quantitat del deute assumible en relació amb els ingressos familiars “sense haver de renunciar a les seus necessitats bàsiques o vitals, a més el Consell també té mesures que permeten flexibilitzar-ne el pagament”, explica Romero.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació