natiu2

Nules llogarà un vehicle per a la Policia Rural i Ecològica

POLICIA LOCALL’Ajuntament de Nules ha iniciat el procediment per a la contractació del lloguer d’un vehicle destinat a la Policia Rural i Ecològica de la Unitat de la Policia Local, un servei nou que tindrà dos agents especialitzats i que es posarà en marxa a principi del mes d’abril.

El tipus màxim de licitació és per a un any i la quantia fixada és de 14.810,40 euros, sent la base de licitació de 12.240,00 euros. El termini d’execució del contracte serà de quatre anys encara que es preveu l’opció de compra una vegada finalitzat aquest.

Les empreses interessades tenen de termini, per a presentar ofertes o sol·licituds de participació, 15 dies naturals a comptar de la publicació de l’anunci el passat 7 de març en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). La presentació pot ser presencial en el Registre General de l’Ajuntament de Nules o per correu postal, la informació més detallada es pot obtindre en la pàgina web de l’Ajuntament o en el departament de Contractació.

“Aquest és pràcticament l’últim pas perquè els veïns i les veïnes de Nules tinguen un servei nou relacionat amb la vigilància i la seguretat del nostre terme municipal”, matisa David García, alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació