natiu2

L'Ajuntament de Nules i Médula Castellón inicien una campanya per a fomentar la donació de medul.la òssia

Maria Beltran Susana Tuson Puri Garcia 6 8 20ÀUDIO| Hi haurà una taula informativa aquest divendres des de les 19 fins les 21 hores a la zona de l'Estany. Ens conten tots els detalls la regidora de Sanitat, Susana Tusón, Puri García des de Médula Castellón i Maria Beltrán, en representació de les families amb persones necessitades d'un transplant de medul.la òssia.
 
 
 
 
 
COMUNICAT AJUNTAMENT DE NULES
 
cartell medulaL'Ajuntament de Nules, en col·laboració amb Médula Castellón, ha posat en marxa una campanya informativa per a fomentar la donació de medul·la òssia, així doncs entre les accions que es portaran a terme destaca una taula informativa que es desenvoluparà divendres, 7 dagost, en horari de 19 a 21 hores a la zona de lEstany de les Platges de Nules.
 
Des de la regidoria de Sanitat, Susana Tusón, anima la ciutadania a participar activament daquesta iniciativa, lidea és millorar linformació i fomentar aquest tipus de donació, donat que amb una bona i correcta informació i un xicotet gest els donants poden salvar una vida. De fet, fer-se donant de medul·la és una decisió valenta i demostra una solidaritat extraordinària.
 
No obstant això, aquesta campanya conjunta està dissenyada per a atraure latenció dels donants potencials més joves, dentre 18 i 40 anys, la probabilitat  de trobar un donant de medul·la no familiar compatible en tot el món és d1 entre 4.000, hi ha moltes dificultats a lhora de trobar la parella adequada o compatible. Per tant, es vol també facilitar a les persones interessades en ser donants tota linformació perquè hi ha gent del nostre entorn i també daltres punts del món que necessiten un transplantament de medul·la per a seguir vivint i aquesta decisió és a les nostres mans, de manera que els donants joves són els que més probabilitats tenen de convertir-se en donants efectius, explica la regidora de Sanitat, Susana Tusón.             

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació