natiu2

La Finestra Única de Nules digitalitza més documents que Castelló

IMG 2493La Finestra Única de Nules digitalitza entre 10 i 12 certificats diaris superant amb aquestes dades a Castelló, aquest nou servei al ciutadà es va ficar en marxa a finals de l’any 2016 i ja ha tramitat 159 documents. L’Ajuntament de Nules es va adherir a la xarxa de Finestra Única per a que els veïns i les veïnes no es desplaçaren a altres poblacions per a gestionar o tramitar documents dirigits a diferents institucions públiques.

Aquest servei també beneficia a la resta de veïns de localitats del voltant ja que, en aquests mesos que porta en funcionament, són molts els que han presentat documents a Nules en lloc d’anar a Castelló com feien abans. 

 La Secretaria d’Estat de Telecomunicacions és a la que més documents s’han remés, un total de 86; seguida de la Conselleria d’Economia Sostenible i del Consell Valencià de Cooperativisme amb 10; de la Tresoreria de la Seguretat Social amb 9; o a la Direcció General de Funció Pública i del Patronat Provincial de Turisme amb 7 cadascuna.

Altres organismes públics que han rebut documents digitalitzats a la Finestra Única de Nules són el Departament d’Ensenyament dels Serveis Territorials de Tarragona; la Subdelegació del Govern de Castelló; la A.E.A.T de Vila-real; els Serveis Territorials de Consum de Castelló; la Direcció General d’Ordenació del Territori i d’Urbanisme; la Direcció Territorial d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua de Castelló; la Secretaria General de l’Administració de Justícia; el Director Provincial de l’I.N.S.S; la Direcció General de Cultura i Patrimoni; o l’Institut Nacional de la Seguretat Social, entre altres.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació