natiu2

Nules trau a licitació tres xiringuitos i un quiosc per als estius fins 2020

mar de nulesL’Ajuntament de Nules ha iniciat el procediment per a l’adjudicació d’autoritzacions d’ocupació d’ús de domini públic per a la instal·lació de tres xiringuitos i un quiosc en la platja de Nules per a la temporada estival.

Com a novetat destacar que, per primera vegada, la licitació serà per a quatre anualitats, en concret per als anys 2017, 2018, 2019 i 2020 “amb possibilitat de pròrroga per dos temporades més, fins a la data la licitació era per a un any però pensem que d’aquesta manera donem més facilitats als inversors o a les persones que concursen”, senyala Mª Jesús Gabaldón, Regidora de Platges. A més, altra novetat és que es trau a licitació un xiringuito més que en les passades temporades per a ubicar-lo en la platja de l’Alcúdia, zona en la que Costes va fer una actuació de regeneració fa un any i mig.

En total són tres xiringuitos i un quiosc, per a la zona coneguda com del faro, el que l’Ajuntament de Nules vol contractar. El plaç de presentació d’ofertes o de sol·licituds d’autorització és de 15 dies naturals a contar des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) el passat dissabte 11 de març. Els interessats en rebre més informació poden ficar-se en contacte en el Departament de Contractació del consistori.

El procediment serà de concurs obert i tramitació ordinària i es valorarà diversos criteris de selecció de l’oferta més avantatjosa. Destacar que l’adjudicació de cadascuna de les concessions queda condicionada a l’obtenció per part de l’ajuntament de l’autorització del Servei Provincial de Costes.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació