Els grups municipals de Nules presentaran al.legacions al PATIVEL per unanimitat

IMG 0809 1

Els grups polítics que formen la Corporació Municipal de Nules no tenen discrepàncies a l’hora de presentar al·legacions al Consell per l’afectació del Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (PATIVEL) al terme municipal. Representants dels grups polítics municipals, PSOE, Més Nules, CCD-IPN i PP, es varen reunir dies passats per tractar aquest assumpte i es va a presentar les corresponents al·legacions per unanimitat.

Al respecte, l’alcalde de Nules, David García, comenta que “les al·legacions són per qüestions tècniques ja que el PATIVEL ens afecta poc donat que la major part de la zona afectada per aquest pla està dins de les Zones Humides el que significa que ja està protegida”. Una de les principals raons per les que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va crear el PATIVEL és, precisament, per a protegir part del litoral però en el cas concret de Nules l’àrea que engloba el pla està ja protegida. Aquest serà uns dels punts a tractar en el proper plenari que tindrà lloc dijous 26 de gener a Nules.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació