natiu2

L'Ajuntament de Nules ofereix un nou servei d'assesorament sobre clàusules sól

358518ac da12 429e af9f 3eac2be027c9L’Ajuntament de Nules ofereix un nou servei a la ciutadania relacionat amb l’assessorament sobre clàusules abusives, en concret de clàusules terra. A més, els veïns i les veïnes de la localitat seguiran tenint el servei de mediació hipotecària ja que s’ha prorrogat una anualitat més al renovar-se el conveni entre el Col·legi d’Advocats de Castelló i l’Ajuntament de Nules.

“Aquest servei ha tingut una gran demanda al llarg de tot l’any 2016 quan es va ficar en marxa per primera vegada, per la qual cosa seguim amb l’objectiu d’assessorar i de treballar per les persones. A més enguany hem ampliat l’assessorament a les clàusules terra per què considerem que és un tema molt important per als ciutadans del nostre municipi”, explica el Regidor d'habitatge, Antonio Romero.

La funció del servei de mediació hipotecària és negociar amb les entitats bancàries assumptes relacionats amb la hipoteca com l’execució hipotecària, dació de pagament, reestructuració de la hipoteca, carència, entre altres.

Els serveis es continuaran prestant el primer i tercer dijous de cada mes, en horari de 10.30 a 12.30 hores, a la segona planta de l’ajuntament nou.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació