natiu2

La consellera de Justícia anuncia l'ampliació dels jutjats de Nules

Gabriela Bravo en NulesLa consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha anunciat la intenció de la Generalitat Valenciana d’ampliar els jutjats de Nules davant la problemàtica existent. Nules és partit judicial i fa dècades que reivindica la millora i l’ampliació de l’actual jutjat, per la qual cosa des de l’Ajuntament fa any i mig que s’ha oferit la cessió d’un solar municipal per a dur a terme les actuacions necessàries. Podeu escoltar l'alcalde i la consellera.

L’alcalde de Nules, David García, comenta que “aquesta ampliació és una reivindicació de dècades que no ha tingut resposta fins ara, per la qual cosa des de l’Ajuntament agraïm la ràpida resposta, la voluntat i el compromís de la Conselleria de Justícia perquè a la fi aquesta demanda siga una realitat”.

Aquesta cessió de terreny permetrà la millora i ampliació dels actuals jutjats de Nules, “la Conselleria és conscient, des del primer moment, de la càrrega de treball existent al jutjat de Nules i que ha sigut desatés, la qual cosa ha fet que tinga un 200% més dels mòduls que marca el Consell Judicial. La nostra tasca està a millorar i ampliar la seu de Nules, ja que és competència de la Conselleria facilitar mitjans materials i personals”, explica la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

La consellera de Justícia ha sigut molt reivindicativa amb el Ministeri de Justícia, “urgeix que el ministeri augmente la planta tal com hem demanat des de la Conselleria, per tant en el cas que ho faça Nules tindrà amb aquesta ampliació les infraestructures necessàries per a tindre el cinqué jutjat que farà que el treball estiga més repartit i no hi haja tanta càrrega”, matisa la consellera de Justícia.

El Servei d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana visitarà el solar municipal cedit a la Conselleria de Justícia per a fer l’estudi corresponent

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació