natiu2

Els tècnics d'Educació visiten diversos col.legis de Nules

visita escolesL’arquitecte del departament tècnic de la Conselleria d’Educació, l’arquitecte tècnic municipal i el regidor d’Educació, Ramón Canut, han visitat el CEIP Jaume I i el CEIP Pedro Alcázar, no obstant el principal objectiu d’aquesta visita ha sigut revisar les obres que s’estan portant a terme al col·legi Jaume I.

L’actuació que des de l’Ajuntament de Nules s’està fent en aquesta escola, amb una inversió estimada de 7.000 euros, és la rehabilitació de dos vestuaris i un bany adaptat, unes obres que es preveu que finalitzen dins d’aquest mes d’abril.

A més, la tècnic de la Conselleria d’Educació ha avançat que tenen prevista la redacció d’un projecte per a adaptar els banys d’educació infantil i instal·lar un ascensor en l’edifici de primària amb el que es farà una inversió aproximada de 60.000 euros.

Per altra banda,  també han visitat l’antiga caseta en desús que es troba al CEIP Lope de Vega per a veure l’estat actual i estudiar la possibilitat de condicionar-la per l’aprofitament del col·legi com a sala multifuncional.  

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació