Nules millora les platges per als dies grans d'esta Setmana Santa

millora platges nulesUn any més des de la regidoria d’Obres i Serveis i la regidoria de Turisme s’han ficat els mitjos necessaris per a que la platja de Nules estiga en condicions òptimes per al període vacacional de Setmana Santa.

Les pluges dels últims mesos han deixat la platja en un estat de deterioro important “el que hem fet és que els tractors aplanen l’arena i netegen tota la franja del litoral a més, membres de la brigada municipal han instal·lat dutxes per als banyistes. Al igual que el passat any les màquines han passat per tots els punts de la platja per a que tots els veïns i visitants pugen gaudir de la millora de la nostra costa en aquestes dates”, explica el Regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

El Regidor d’Obres i Serveis amb la Regidora de Turisme, Mª Jesús Gabaldón, han estat en la zona on s’estan fent els treballs per a comprovar que les actuacions estaran finalitzades en el plaç previst.

Segons la Regidora de Turisme, Mª Jesús Gabaldón, “els previsions turístiques quer tenim són positives, ja que en aquest període vacacional a més dels veïns de Nules la platja conta amb visitants, especialment famílies, que busquen passar un dia amb sol i tranquil·litat i Nules té aquesta oferta que a més va acompanyada d’un atractiu local com és el Parc Natural de l’Estany. Altre tipus de turisme el podem trobar en el càmping on pernocten un bon número d’estrangers”. 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació