Nules convoca el certamen Foment de l'Emprenedor per a joves

emprenedors nulesL’Ajuntament de Nules ha convocat el I Certamen anomenat “Foment de l’Esperit Emprenedor” enfocat als joves del municipi. En concret, a estudiants de Batxiller, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior del Institut d’Ensenyament de Secundaria (IES) de Nules o d’alumnes de centres d’altres localitats que estiguen empadronats a Nules i matriculats en el present curs acadèmic 2016/2017.

Aquest concurs pretén, entre altres, fomentar i estimular l’esperit emprenedor buscant l’afiançament de l’iniciativa emprenedora com un eix dins del sistema educatiu; premiar l’iniciativa i la creativitat aplicada al món empresarial i el comportament emprenedor de l’alumne mitjançant la presentació i desenvolupament d’un projecte d’empresa que estiga basat en una idea innovadora en relació a serveis, productes o negocis; i valorar el desenvolupament de diferents capacitats com l’observació, l’iniciativa, el risc, la pressa de decisions, resolucions de conflictes o el treball en equip. A més, de potenciar i valorar el treball conjunt entre estudiants i professorat de diferents centres educatius i l’iniciativa emprenedora i implicació de tutors i instituts.

Destacar que un del requisits per a inscriu-se és que l’equip directiu del centre educatiu estiga implicat en el projecte que es vaja a presentar.

El plaç de presentació de projectes finalitzarà el 3 de maig, de manera que les sol·licituds de participació, amb la documentació corresponent, s’entregaran en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Nules o s’omplirà l’enllaç https://docs.google.com/forms/d/1FA3JsHA-if9mfGVScR8ZjPa48QPfXKa-

Per a la participació s’han creat dos categories, la primera anomenada IDEA en la que es podran presentar treballs per equips formats entre 1 i 4 alumnes amb un professor o tutor del projecte, en aquesta modalitat el jurat valorarà la viabilitat de l’idea, l’originalitat i creativitat i la presentació i redacció; hi haurà tres premis de 600, 300 i 200 euros.

La segona categoria es diu PROYECTO EMPRESA, en la mateixa hi ha que treballar un pla d’empresa per a que el jurat valore la coherència de negoci, la diferenciació o innovació respecte a la resta del mercat, la definició del producte o servei, el mercat i l’estratègia comercial, la viabilitat econòmica i financera, el caràcter innovador i originalitat del projecte, l’impacte en el territori i en la societat, la qualitat del document del pla d’empresa i la presentació del projecte. Respecte als premis s’han establit tres de 1.000, 600 i 300 euros.

El jurat tindrà en conte en les dos modalitats que siga un projecte executable i que a més que tinga un enfoque per a resoldre de forma original i creativa un problema de Nules.

Així doncs, entre els membres del jurat hi haurà representants de l’Ajuntament de Nules, de la Caixa Rural de Nules, del CEEI de Castelló, de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Castelló, de la Confederació d’Empresaris de Castelló, de l’Associació Juvenil d’Empresaris de Castelló, de la Fundació Globalis i de Secot.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació